Amedspor'da zor günler

Spor toto 2.lig kırmızı grup kulüplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u zor günler bekleneceğinin işaretleri veriliyor.

Amedspor'da zor günler

Önceki sezonlar sıkıntıya düşmeyen. Alacaklarını ödeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da sorunların ardı arkasınını kesilmediği son iki yılda kongreler yapılmıştı.

Belediyespor’da borçların artışındaki nedenlerin yersiz harcamalar. Plansız iş yapmalar, gelen bilgiler arasına. Borçların, sözleşmesi sona eren ve ermeyen futbolcuların alacakları. Personel alacakları. Alt yapıda fazla çalıştırılan kişilerin ve antrenörlerin ödenmeyen alacakları borçlarda artışa neden olduğu öğrenildi. İsminin açıklanmasını istemeyen eski bir yönetici, ise şöyle dedi, “ Fuzili harcamaların önüne geçilmesi gerekiyor. Teknik heyetlerde ister  A takımında , ister alt yapıda olsun harcalamarın asgariye alınması gerekmektedir. Bazı konularda ciddi tedbirlerin alınması gerekmektedir.İş olsun dıştan görünsün diye kadrolar şişirilmeli az adamla çok iş yaptırılmalı. Malzemeler konusunda çok hassas davranılmalı. Reklam olsun diye boş adamlara yer venilmemelidir. Öte yandan bu kulübün belediye ile olan ilişkisi kesilmelidir kesinlikle. Kentin zengin iş adamlarına devredilmesi acil konudur. Konu ile ilgili tedbirler alınmazsa bu sezon daha başlamadan biter “ dedi.

Kaynak: Spor Merkezi