Görüş Bildir

“Amedspor’la Yapacak Çok İşim Var”

Geçen sezon Sakaryaspor maçında yaşanan olaylardan dolayı önce PFDK’den ömür boyu men cezası alan ve bu cezası daha sonra 20 maça indirilen Mansur Çalar, 12 yıldır formasını giydiği Amedspor’la “ devam” kararı aldı. Sözleşmesi 1 yıl uzatılan tecrübeli futbolcu,” Amedspor’a geldiğim ilk günkü gibi heyecanlıyım. Daha yapacak çok işimiz olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Amedspor’la Yapacak Çok İşim Var”

Transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor yönetimi, iç transferde sözleşmesi sona eren kaptan Mansur Çalar ile sözleşme yeniledi.

Kulübün açıklamasında,”Transfer komitemizin yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda kulübümüzde 12 sezon top oynayan fedakar ve vefakar kaptanımız 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Mansur Çalar bir görüşme gerçekleşti. Geçen sezon takımımız ile 22 maça çıkıp 6 da gol atan tecrübeli sporcumuz ile yapılan görüşme sonunda kendisiyle sözleşme yenilenmiştir.” denildi.

“Amedspor Benim Evim Oldu”

Tecrübeli sporcu  Kulüp As başkanı Baran Durmaz ve yöneticilerimizin de hazır bulunduğu imza töreninde önemli açıklamalar yaptı. 33 yaşındaki futbolcu, “Amedspor benim evim. Bu armaya hizmet ettiğim için çok mutlu ve gururluyum. Yeni sezonla beraber 13. yılım olacak. Amedspor’a geldiğim ilk günkü gibi heyecanlıyım. Daha yapacak çok işimiz olduğunu düşünüyorum. Yeni sezonla beraber geçen yıl olduğu gibi Amedspor’a gönül veren taraftarlarımızın desteğini ve stadı doldurmalarını istiyoruz. #AmedsporBiziz.” dedi.

Amedspor’un Emektarı Oldu

Batmanlı olan Batman Belediyespor’da yetişen Mansur Çalar, 2002 yılında Diyarbakırspor alt yapısına geldi ve burada iki sezon yer aldı. Daha sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a (şu anki Amedspor) geçerek profesyonel futbol yaşantısına burada ilk adımını atan Mansur Çalar,arada Menemenspor ve A.Sebatspor takımlarına gitse de toplamda 12 yıl Amedspor formasını giydi.

10 Maçlık Cezası Kaldı

Geçen sezon Sakaryaspor maçından sonra PFDK tarafından ömür boyu men cezasına çarptırılan Mansur’un cezası daha sonra 20 maça indirildi ve böylece futbola “devam” etmesinin önü açıldı.

20 maçlık cezanın 10 maçını geçen sezon çeken Mansur, kalan 10 maçlık cezayı da bu sezon geçirdikten sonra sahalara dönebilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi