Görüş Bildir

Ünlü şovmen Ata Demirer; heykeltıraş bayana Karaköy' de demir attı

Ünlü sovmen Ata Demirer geçtiğimiz akşam Karaköy Bej’de yanında bir bayanla görüntülenince şok olup, soluğu kameraların yanında aldı. Soru sorulmasını beklemeden açıklamaya koyulan Ata Demirer; yanındaki bayanın eski bir kız arkadaşı olduğunu ve heykeltıraş olup, kendi heykelini yaptıracağını açıkladı. Ata Demirer' in heykeli yaptıracağı konusu mu gündeme girer, yoksa panik ile açıklaması mı bilinmez

Ünlü şovmen Ata Demirer; heykeltıraş bayana Karaköy' de demir attı

Ünlü showmen  Ata Demirer geçtiğimiz akşam Karaköy Bej’de yanında bir bayanla görüntülenince şok olup, soluğu kameraların yanında aldı. Soru sorulmasını beklemeden açıklamaya koyulan Ata Demirer; yanındaki bayanın eski bir kız arkadaşı olduğunu ve heykeltraş olup, kendi heykelini yaptıracağını açıkladı. Ata Demirer' in heykeli yaptıracağı konusu mu gündeme girer, yoksa panik ile açıklaması mı bilinmez

Benden nü heykel de olmaz

Ata Demirer, önceki akşam bir kız arkadaşıyla Karaköy Bej’deydi. İkilinin daldığı koyu sohbet, görüntülendiklerini anlamalarıyla kesildi. Demirer, telaşla habercilerin yanına gelip soru beklemeden anlatmaya başladı: “Yanımdaki arkadaşım Bursa’dan geldi. Kendisi heykeltıraş olur. Benim Buda heykelimi yapacak. Gerçi benden nü heykel de olmaz, nö olur.”

Gel gel, olan oldu artık

İkili, uzun sohbetin ardından Karaköy’den ayrılıp, taksiyle Demirer’in Cihangir’deki evine geçti. Habercilerin arkalarından geldiğini fark etmeyen ikili, flaşlar patlayınca paniğe kapıldı. Demirer apartman kapısına doğru yürürken, arkadaşı durup “Şimdi ne yapacağız?” diye seslendi. Aldığı yanıt ilginçti: “Gel gel, olan oldu artık!”

Telefonunu düşürdü

Ata Demirer, bir an önce apartmana girmek için acele edince telefonunu yere düşürdü. Arkadaşı ise o sırada şaşkınlıkla olan biteni izliyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi