Görüş Bildir

Balcı sporda başarılı öğrencileri kabul etti

Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Akşemsettin ve Talaytepe Ortaokulunun sporda başarılı öğrencilerini kabul etti.

Balcı sporda başarılı öğrencileri kabul etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonlarda Diyarbakır ili genelinde başarı sergileyen Akşemsettin Ortaokulu minikler futbol takımı ve Talaytepe Ortaokulu atletizm takımı öğrencileri kupa ve madalyaları ile Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilini ziyaret etti.

SPORUN PINARI KAYAPINAR

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı “Sporun Pınarı Kayapınar’ın Çocukları” projesi ile spora verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getiren minik sporcular, kupalarını ve madalyalarını İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekiline takdim etti.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Balcı, “Çocuklarımızın sanatsal, bilimsel, sportif, kültürel faaliyetlerine katılımını artırmak için öğretmenlerimiz ile birlikte birçok projenin hayata geçirilmiştir. Eğitim ile ilgili çalışmaları artarak devam edecek. Başarılı öğrencilerimizin ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve öğretmenlerine de teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret hediyelerini takdim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi