BAL’de Diyarbakır takımları kötü gidiyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1.Grup’ta yer alan Diyarbakır takımlarının sezonun ikinci yarısındaki başarısızlıkları devam ediyor.

BAL’de Diyarbakır takımları kötü gidiyor

20 puanla ligin beşinci sırasında yer alan Diyarbakır Yolspor, ligin ikinci yarısına deplasmanda oynadığı ve 1-1 kaldığı Yüksekova Belediyespor beraberliğiyle başlamıştı. Seyrantepe Spor Tesisleri sentetik sahada oynanan ligin ikinci maçında ise Van ekibi Erciş Gençlik Belediyespor’u ağırlayan Diyarbakır temsilcisi, güçlü rakibine 2-1’lik sonuçla mağlup oldu. Bu galibiyetle puanını 24’e çıkaran Erciş Gençlik Belediyespor, ligin üçüncü sırasındaki yerini korudu.

Diyarbakır’ın bir diğer temsilcisi Bağlar Belediyespor ise ligin ikinci yarısındaki başarısızlığına bir yenisini daha ekledi. İkinci yarının ilk maçında sahasında Siirt İl Özel İdare Spor’a 3-2’lik sonuçla teslim olan Bağlar Belediyespor, 1955 Batmanspor’a da mağlup oldu. Deplasmanda oynanan ve ligin ikinci sırasında yer alan güçlü rakibine 5-1’lik sonuçla mağlup olan Bağlar Belediyespor, 16 puanla ligin 8’nci sırasında yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz