Görüş Bildir

Beşiktaş o ünlü golcü için kolları sıvadı

Beşiktaş Adam Szalai için kolları sıvadı. Golcünün kısa bir süre içerisinde takıma dahil olacağı iddia edildi

Beşiktaş o ünlü golcü için kolları sıvadı

Beşiktaş'ta direktör Gökhan Keskin, bir maçta izlediği Adam Szalai'nin menajeri ile görümelerinin olumlu geçtiğini açıkladı. Öte yandan Adam Szalai ,ile ilgili transfer çalışmalarının da başlatıldığı iddia edildi

Gomez gibi merkezde oynayacak bir forvet için araştırmalara başlayan Beşiktaş'ta sportif direktör Gökhan Keskin'in resmi adımları attığı bildirildi. Siyah-beyazlı yöneticinin Macaristan-İsviçre maçında izleyip olumlu rapor verdiği Adam Szalai için menajerlerden 29 yaşındaki forvet ile bir görüşme ayarlanmasını istediği kaydedilirken, Szalai'nin bu teklife olumlu yanıt verdiği bilgisi paylaşıldı. Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında Avrupa macerasına devam etmesi durumunda transferin daha kolaylaşabileceği de iddialar arasında yer aldı. Oyuncu hakkında yönetime ve teknik direktör Şenol Güneş'e sunulan rapor sonrası usta hocanın da 'tamam' dediği bildirildi.

SÜPER GOLCÜ

Siyah-beyazlı takım, 1.93 boyundaki Macar futbolcu için sezon başında da kiralama teklifinde bulunmuş ancak kulübü Hoffenheim'ı ikna edememişti. Bu nedenle futbolcuyu ayarlamasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ın, Keskin- Szalai görüşmesinin ardından Alman ekibini ikna edecek yeni bir teklif üzerinde çalışacağı gelen haberler arasında.

Fotomaç

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir