Görüş Bildir

Bismil’de şampiyonluk coşkusu

Bismil 21Sportif’in Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olması, ilçede bayram havası yarattı.

Bismil’de şampiyonluk coşkusu

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde nefesleri kesen 26 haftalık maratonda ş=ampiyonluk ipini, Bismil 21Sportif göğüsledi. Alipaşaspor’u yenerek ligi en yakın takipçisi Çınar Belediyespor’un 2 puan önünde zirvenin lideri olarak tamamlayan Bismil 21Sportif ekipte gözler, Bal ligine çevrildi.

BAL 1. Grup’ta sezonu Bağlar Belediyespor’un altında bitirmesi kesinleşen Yolspor’la BAL’a çıkma/BAL’da kalma baraj maçını oynamaya hak kazanan Bismilspor, Diyarbakır şehir merkezinde oynanacak baraj maçı için, tarih ve saati bekliyor.

Ekinci omuzlarda

Bismil 21Sportif’in elde ettiği şampiyonluk ilçede sevinçle karşılandı. Taraftarlar, Alipaşaspor karşılaşmasından sonra şampiyonluk turu atarak şampiyonluğu kutladı. Takımı şampiyonluğa taşıyan teknik sorumlu Mikdat Ekinci, futbolcular ve taraftarlar tarafından omuzlara alındı. Bismil Belediyespor’u yine Süper Amatör’de şampiyon yaparak 3.Lig’e taşıyan Ekinci, yıllar sonra Bismil’e ikinci şampiyonluğu kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

“Hedefimiz BAL’a çıkmak”

Hedeflerinin bitmediğini belirten Ekinci,”Göreve geldiğimizde takım liderin 6 puan gerisindeydi. Futbolcularımız, yönetimimiz ve taraftarlarımızla el ele vererek takımı şampiyonluğa taşıdık. Bu başarıda herkesin payı var, biz sadece ilçemize karşı görevimizi yaptık. Ama işimiz bitmedi. Önümüzde baraj maçı var. Asıl önemli olan bu maçı kazanıp BAL’a çıkmaktır. Bunu başarmak için çok çalışacağız” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi