Budakın bastırdı,karmaya alındı

Amedspor’lu genç futbolcu Seymen’in milli takıma seçilmesinde pay sahibi olan TFF Bölge Teknik Sorumlusu Budakın, Diyarbekirspor’lu Feyzullah’ın da 3.Lig karmasına alınmasını sağladı.

Budakın bastırdı,karmaya alındı

Seymen Milli Takım KampındaTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır Bölge Teknik Sorumlusu Mehmet Budakın,Diyarbakır’ın yanı sıra bölgenin diğer kentlerinde titiz bir çalışma ve araştırma yaparak gelecek vaat eden oyuncular arıyor.Diyarbakırspor’un eski futbolcusu ve antrenörü olan Budakın’ın keşfettiği bir çok futbolcu TFF tarafından oluşturulan milli takımlara ve karmalara alınıyor. Bu isimlerden biri U14 Genç Milli Takımı’na alınan Amedspor’lu Seymen Yağmur oldu.

BUDAK'IN BASTIRDI

Budakın’ın uzun süredir takip ettiği ve milli takım kurmaylarına hakkında olumlu rapor verdiği 14 yaşındaki genç futbolcu milli takım kampına katıldı.Feyzullah Güneş KarmadaTFF tarafından oluşturulan 2.Lig ve 3.Lig karmalarına Diyarbakır’dan futbolcu alınmaması eleştiri konusu olmuştu.

Budakın’ın Amedspor ve Diyarbekirspor’da yıldızı parlayan bazı isimleri önerdiği ancak milli takım kurmaylarının genelde 1994 ve üstü doğumluları tercih ettiği için bu yaş kriterine uymayan bu futbolcuları seçmediği kaydedildi. Ancak Budakın’ın girişimleri ve yaş kriterine uygun olması nedeniyle Diyarbekirspor’lu Feyzullah Şahin Güneş son anda 3.Lig karmasına dahil edildi.Budakın’ın görev yaptığı dönemde bölgeden çok sayıda genç futbolcu milli takımlara ve karmalara seçildi.Kaynak: Budakın bastırdı,karmaya alındı.

Kaynak: Diyarbakır Söz