Cizrespor teknik direktör Fethi Çokkeser ile anlaştı

Spor Toto 3 Lige şampiyonluk mücadelesi ile başlayan ve şansız puanlar kaybeden Cizrespor’da teknik direktörlüğe Fethi Çokkeser getirildi.

Cizrespor teknik direktör Fethi Çokkeser ile anlaştı

Çokkeser’den önce teknik direktörlük görevine getirilen Abdulkerim Koç'un ise yardımcı antrenör olarak takımda görev yapacağı belirtildi. Bir yıl aradan sonra tekrardan Cizrespor camiasında görev almanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Teknik Direktör Fethi Çokkeser, “Cizrespor’un son maçını türbinden izleme fırsatı buldum. Takımın geldiği şuanki nokta ve oyuncu gurubunu eleştirmekten öte neler yaptığını ve hangi sırada olduğunu zaten biliyoruz. Eleştirmek değil artık neler yapabiliriz ona bakacağız. Bunun içinde devre arası bizim için büyük bir şans. Devre arasında yapacağımız çalışmalarda takım olgusundaki eksiklikleri, hem takım defansını hem hücum aksiyonlarındaki eksikliklerimizi biran önce gidermek zorundayız” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR

Kulüp 2. Başkanı Maruf Sefinç ise, alınan başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine gittiklerini belirterek, "Tecrübeli teknik adam Fethi Çokkeser ile anlaştık. Bundan kısa bir süre önce göreve getirdiğimiz Abdulkerim Koç hocamızda takımda yardımcı antrenör olarak görev yapmaya devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz