Görüş Bildir

Disiplin sevkleri yapıldı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevkleri belli oldu. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada Güneydoğu illerinden Diyarbekirspor, 12 Bingölspor ve Batman Petrolspor'un FDK'ya sevk edildiği açıklandı.

Disiplin sevkleri  yapıldı

DİYARBEKİRSPOR A.Ş. Kulübü'nün 02.04.2017 tarihinde oynanan DARICA GENÇLERBİRLİĞİ-DİYARBEKİRSPOR A.Ş. Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki "4 futbolcusunun sarı kart görmesi ve 2 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

12 BİNGÖLSPOR

Kulübü'nün 02.04.2017 tarihinde oynanan SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR-12 BİNGÖLSPOR Spor Toto Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BATMAN PETROLSPOR A.Ş. Kulübü futbolcusu MÜSLÜM TALŞİK'in 02.04.2017 tarihinde oynanan BATMAN PETROLSPOR A.Ş.-ÇATALCASPOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 03.04.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

SÜPER LİGDEN ALTI TAKIM

TFF'den yapılan açıklamada, Hukuk Müşavirliğinin, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u saha olayları, Antalyaspor, Kayserispor ve Bursaspor'u saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat, Atiker Konyaspor'u ise çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya gönderdiği bildirildi. Müşavirliğin, Antalyaspor müsabakasında kırmızı kart gören Kayserisporlu futbolcu Erkan Kaş'ı kural dışı hareketi nedeniyle disiplin kuruluna sevk ettiği kaydedildi. TFF Hukuk Müşavirliğinin, TFF 1. Lig kulüplerinden Bandırmaspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve Samsunspor'u da disiplin kuruluna sevk ettiği aktarıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi