Görüş Bildir

Diyarbakırspor'un gözü play-off'ta

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor'da normal sezonun tamamlanmasına 6 hafta kala gözler Play-Off maçlarına çevrildi. 5.sıradaki takımla puan farkı 11 olan ve ilk 4 sıradaki takımların Play-Off'a kalacağı ligde hedefe çok yakın olan 52 yıllık efsane kulüpte hesaplar daha çok Play-Off üzerine yapılıyor.

Diyarbakırspor'un gözü play-off'ta

Kalan 6 maça da kazanmak için çıkacaklarını belirten teknik sorumlu Aytekin Yıldırım,ligde bu sezon oynadıkları 20 maçta sadece 1 yenilgi aldıklarına dikkat çekerek takımının hedefe ulaşmak için kararlı olduğunu kaydetti.

“YENİDEN TÜRKİYE LİGLERİNDE OLMAK İSTİYORUZ”

Göreve geldikten sonra galibiyet serisi yakaladıklarını anlatan Yıldırım,”Sezonun ikinci yarısında oynadığımız 7 maçı da kazandık. Takımımız çok iyi yolda. Her hafta performansımızı artırıyoruz. Play-Off’a kalmayı garantilemedik henüz ama hedefe yakın noktadayız. Kalan 6 maçımıza da kazanmak için çıkacağız. Bizim bir hayalimiz var. Sezon sonunda BAL Ligine yükselerek 8 yıl sonra efsane Diyarbakırspor’umuzun ismini Türkiye deplasmanları liglerine yeniden kazandırmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi