Görüş Bildir

Diyarbakır takımlarının hafta içi mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen Cumartesi günü deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 2-0 yenerek, kötü gidişe son veren Amed Sportif Faaliyetler, kendi sahasında lig ikincisi Menemen Belediyespor’la karşılaşacak.

Diyarbakır takımlarının hafta içi mesaisi

Seyrantepe Stadı’nda saat 12.00’da başlayacak maçta güçlü rakibini yenerek çıkışını devam ettirmek isteyen Amed Sportif Faaliyetler’de sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Taraftar yasaklarına tepki gösterip çıkmadığı için hükmen yenildiği Sivas Belediyespor maçı hariç ikinci yarıdaki ilk 3 maçında 7 puan toplayan Amedspor, yarınki maçtan da bir hayli umutlu.

TFF 3.Lig 2.Grup’ta son 7 maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlik alıp 15 puan toplayan, bu süreçte yenilmeyerek önemli bir çıkış içinde olan Diyarbekirspor da zorlu seriye devam ediyor. Diyarbekirspor, Çarşamba günü ligin en fazla berabere kalan takımı olan Ergene Velimeşespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Saat 13.30’da başlayacak maç Ergene Velimeşespor’un sahası bakımda olduğu için Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki General Basri Saran Stadı’nda oynanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi