Diyarbakır'a yakışanı yapın

BAL 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren Y.Diyarbakırspor ve Bismil Belediyespor bugün kozlarını paylaşacak.

Diyarbakır'a yakışanı yapın
Kamuoyunun genel beklentisi,bu yıl oynanan Diyarbakır derbilerindeki üzücü görüntülerin yerini centilmenlik ve fair-play’a bırakması.

BERABERLİK YARAMAZ,TEK YOL KAZANMAK Her iki tarafın da hafta boyunca dostluk ve kardeşlik mesajlarını verdiği karşılaşmanın sonucu sadece bu iki ekibi değil şampiyonluk yarışındaki Erganispor ve KayapınarBelediyespor’u da yakından ilgilendiriyor. Beraberlik iki takıma da yaramazken,kazanan taraf son 6 hafta öncesinde önemli bir engeli aşmış olacak. Her iki takım da sahaya tam kadro çıkarken,maça ilginin büyük olması bekleniyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Bismil Belediyespor’un sahası bakımda olduğu için Beyaz Tebeşir Tesislei’nde oynanan maçı Y.Diyarbakırspor 1-0 kazanmıştı. O maçta golü atan Rıdvan,bugün Bismil ekibinin formasıyla eski takımına rakip olacak.

Seyrantepe Stadı’nda saat 12.00’da başlayacak maçı Muş’tan Mehmet Şükrü Közcüyönetirken,Bitlis’ten Mustafa Muslu ve Zahit Kahraman yardımcılıklarını yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Diyarbakır’dan Sedat Orak.

Kaynak: Diyarbakır Söz