Diyarbakır’da Bocce müsabakaları tamamlandı

Diyarbakır’da Okullararası Bocce Gençler İl müsabakaları tamamlandı. Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kızlarda birincisi, erkeklerde ise averajla ikinci oldu.

Diyarbakır’da Bocce müsabakaları tamamlandı

Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Kulaksız, hedeflerinin 31 Mart 1 Nisan tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek olan Okullararası Bocce Gençler Türkiye Yarı finallerinde Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Kulaksız, “İl müsabakalarında çok önemli başarılar elde ettik. Hem kızlarda hem de erkeklerde kupa kazandı. Kızlarda birinci erkeklerde de ikinci olduk. Erkeklerde birinciliği kıl payı kaçırdık. Averajla ikinci olduk. Artık Malatya’da yapılacak Okullararası Bocce Gençler Türkiye Yarı Final müsabakalarını düşünüyoruz. Hedefimiz burada çifte şampiyonluk kazanıp Türkiye finallerine katılmaktır” dedi.

FİNALLER MALATYADA

Malatya’da yapılacak müsabakalara ara vermeden hazırlandıklarını vurgulayan Kulaksız, “İşimizi ciddiye alıyoruz. Bu nedenle hazırlıklarımız aralıksız olarak devam ediyor. İnşallah Malatya’dan da anlımızın akıyla döner ve Diyarbakır’ı Türkiye finallerine taşırız” diye konuştu.  Kulaksız, kendilerine büyük destek veren Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Macit Ateşe teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz