Görüş Bildir

Diyarbakırspor tv büyük ilgi görüyor

Diyarbakırspor, bir yandan Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olup 3.Lig’e yükselerek eski günlere dönmenin mücadelesini verirken, diğer yandan da kurumsallaşma adına önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Diyarbakırspor tv büyük ilgi görüyor

Kulüp yönetimi tarafından kulübün faaliyetlerini tanıtmak amacıyla kurulan Diyarbakırspor Tv, kulübün başarılarla dolu mazisi, taraftar röportajları, teknik heyet, yönetici ve futbolcu görüşlerini içeren yayınlar yaparak büyük ilgi görüyor. Sosyal medya üzerinden yayın yapan platform taraftarların beğenisini kazandı.

Hazırlık Maçlarına Devam

Bu arada kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Yeşil-Kırmızılı takım ikinci hazırlık maçında Gaziantep’in BAL temsilcisi Gaziantep Ankasspor ile 1-1 berabere kaldı. Diyarbakırspor’un golünü Arda Şahin kaydetti.

Çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini belirten teknik direktör Seyithan Özdaş,”Diyarbakırspor şimdi hak etmediği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde olsa da aslında büyük mazisi ile çok büyüktür. Bu değerli markayı yeniden üst noktalara taşımak için mücadele ediyoruz. İyi çalışıyoruz, daha da iyi oalacağız”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi