Görüş Bildir

Edemen’den Veda Mesajı

Kongre kararı alan Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen aday olmayacağını ve görevi bırakacağını açıkladı.

Edemen’den Veda Mesajı

Edemen veda mesajında şöyle dedi;

Kendi evimizde oynadığımız Manisaspor maçı her anlamda çok güzel bir gün yaşattı bize. Öncelikle tribünleri uzun zamandır ilk defa bu kadar dolduran ve coşkulu ve centilmen bir tribün örneği ortaya koyan taraflarımıza çok ama çok teşekkür ederim. Sizler hep tribünde olun ve Amedspor’un yanında olun. Şartlar ne olursa olurda olsun dik durun. Bu duruş tıpkı Amedspor’un duruşu ve direnişi gibi çok anlamlıdır.

Teknik Heyet Ve Futbolculara Övgü

Daha sonra içinde olduğumuz olumsuz ekonomik koşullara rağmen performans anlamında yılmayan ve sahaya çıkınca her şeyini ortaya koyan karakterli sporcu kardeşlerime çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizler gibi karakterli bir sporcu gurubuyla çalışmak gerçekten benim adıma keyifli oldu.

Yine deneyim ve bilgisine çok inandığım ve çok uzun yıllar bu kulüpte çalışmasını istediğim Sertaç hocamıza ve bir o kadar bizlere katkı sunan yardımcı hocalarımıza da gerçekten içten teşekkürlerimi sunuyorum. Her şeyin zaman içinde çok daha güzel olacağını biliyorum ve buna yürekten inanıyorum.

“Amedspor Bir Üst Kimliktir”

Bu takım oynadıkça takım olacak ve bunu hep birlikte göreceğiz. Ekonomik çıkmazımızı aşmak adına gittiğimiz kongre sürecinde kulübümüze güzel sonuçlar doğuracaktır. Bütün olumsuz koşullara rağmen yaratılan bu güzel takım inşallah kongre sürecinde sonra oluşacak yeni yönetimle birlikte çok daha iyi bir süreç önümüze koyacaktır.Unutmayın Amedspor bir üst kimliktir ve bu bilince sahiplenmek gerekir.

Ben ve yönetici arkadaşlarım bugüne kadar çok zor süreçleri başımız dik anlımız açık yönettik ve bunun gururunu bir ömür taşıyacağız. Ne mutlu bize onurlu bir görevi layıkıyla yaptık. Yaptıklarımızla vicdanen rahatız, isteyip de yapamadığım çok aça çok projelerim vardı. Ama koşullar uygun olmadı. Ekonomik çıkmaz bizi çok çıkmaza soktu.

“Sahte Kovboylar Ve İhanetçiler de Gördük”

Yaşamımın en onurlu görevini bir süre sonra bırakacağım. Bu süreçte birlikte çalıştığım herkese, sonsuz teşekkürler. 46 yaşında biri olarak Amedspor bende maddi ve manevi çok şey götürdü ama yaşam deneyimi anlamında çok ama çok şey kattı. Bu onurlu görevi yürütürken yaşam bana sahte kovboyları tanıma şansı verdi en azından.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi