Emniyetin Voleybolcuları Türkiye Finallerinde!

Diyarbakır’da düzenlenen Küçükler Voleybol müsabakalarında önce il daha sonrada grup şampiyonu olan Emniyet spor Kız Voleybol Takımı, Türkiye finallerinde Diyarbakır’ı temsil edecek.

Emniyetin Voleybolcuları Türkiye Finallerinde!

Emniyet spor Voleybol Kız Takımı, Diyarbakır’dan sonra Muş’ta yapılan grup müsabakalarında da şampiyon oldu ve adını Türkiye finallerine yazdırdı.

YENİ KURULAN BİR TAKIMIZ

Emniyet spor Voleybol Takımı Antrenörü Ekrem Aydoğan, “Yeni kurulan bir takımız. Küçük yaştaki öğrencilerimizle güzel bir takım oluşturduk. Kısa zamanda da önemli başarılar elde eden bir ekibe sahip olduk. Küçük kız takımımız önce Diyarbakır’da daha sonrada Muş’ta yapılan Küçükler Voleybol Grup müsabakalarında şampiyon oldu. Elde edilen başarılardan dolayı Diyarbakır’ı Türkiye finallerinde temsil etme hakkını elde ettik. Şimdi de Türkiye finallerine hazırlanıyoruz. Hedefimiz finallerde başarılı olup Diyarbakır’a kupa ile dönmektir” dedi.

AYDOĞAN’ BAŞARIDA BÖĞÜRCÜ’NÜN PAYI BÜYÜK’

Antrenör Aydoğan, elde edilen başarıda Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün büyük payı olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Emniyet Müdürümüz her zaman yanımızda oldu. Kulübümüze büyük destekleri oldu. Malzeme ve tesis sıkıntısı yaşatmadı. Bu nedenle kendisine çok minnettarız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”.

Kaynak: Spor Merkezi