Eto'o heyecandan yerinde duramadı

Antalyaspor'u maçlara hazırlayan Kamerunlu yıldız oyuncusu Eto'o, takımının Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor karşılaşmasında yedek kulübesinde heyecandan yerinde duramadı.

Eto'o heyecandan yerinde duramadı
Antalyaspor yönetiminin teknik sorumlu Mehmet Uğurlu'yla birlikte takımın başına getirdiği Eto'o, salı akşamı oynanan Giresunspor karşılaşmasını yedek kulübesinden takip etti. Daha önceki Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 18 kişilik kadroda yer almayan Eto'o, Giresunspor karşılaşmasında yedekler anasında sahaya çıktı.
TAKTİĞİ ETO'O VERDİ
Maç başlamadan önce takım arkadaşlarını saha kenarında toplayıp, kısa konuşma yaparak motivasyonunu artıran Eto'o, karşılaşma boyunca da saha kenarında futbolculara hem taktik verdi, hem de oyun düzenini sağladı. Antalyaspor'un yediği ilk golden sonra morali bozulduğu gözlenen Eto'o, kırmızı beyazlı takımın maçtaki beraberlik golüyle de sevinç yaşadı. Takım arkadaşlarını yedek kulübeden sık sık uyaran Eto'o, galibiyeti getiren golden sonra büyük sevinç yaşadı.
ETO'O'NUN KEŞFETTİĞİ YETENEK
Antalyaspor'un maçtaki oyuncu değişikliğine de karar veren Eto'o, 79'uncu dakikada genç futbolcu Birkan Öksüz'e sahada görev verdi. Antalyaspor'un altyapısında yetişen ve geçen hafta profesyonel olarak takımda yer alan 19 yaşındaki Birkan, ilk resmi maçında forma giydi. Maçın 2'nci yarısında Birkan'ı ısınması için saha kenarına gönderen Eto'o, genç oyuncuyu sahaya girmeden önce de konuşmasıyla motive etti.


Kaynak: Diyarbakır Söz