Fener Mert Günok’u yolladı - Mert haberi böyle doğruladı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren başarılı eldiven Mert Günok'un sarı-lacivertli kulüple sözleşme yenilemeyeceği açıklandı. Bunun üzerine Mert Günok da Twitter’dan haberi doğruladı. Bakın Mert Günok ne dedi?

Fener Mert Günok’u yolladı - Mert haberi böyle doğruladı!

DHA’nın haberine göre; Fenerbahçe 'deki sözleşmesi sona eren kaleci Mert Fehmi Günok'un menajeri Batur Altıparmak, milli file bekçisiyle ilgili bugün bir açıklama yapmıştı. Altıparmak, sarı lacivertli kulübün 26 yaşındaki oyuncuya yeni kontrat önermeyip serbest bırakacağını ifade etmişti. Altıparmak'ın sözlerinin ardından milli kaleciden de bir açıklama geldi.

Mert Günok resmi Twitter hesabından hakkındaki yazılan çizilen tüm haberlerle alakalı olarak bir açıklama yaptı. Başarılı eldiven Mert Günok açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Menajerim Batur Altıparmak'ın bugün yapmış olduğu açıklamaya istinaden ayrıca bir bilgi kirliliği yaşanmaması adına kendi hesabımdan bir açıklama yapmak istedim. Menajerimin de söylemiş olduğu gibi Fenerbahçe Spor Kulübü kendisine benimle yola devam etmeyeceğini ve başka kulüplerle artık görüşebileceğimizi sözlü olarak beyan etmiştir.

Bugüne kadar geçen sezon başı harici yeni sözleşme için hiçbir görüşme yapılmamıştır. Daha açık söylemek gerekirse sözleşmemin bitiş gününden itibaren bu 2 hafta içerisinde ne bir para mevzusu ne de oynama garantisi isteme gibi bir görüşmemiz olmamıştır. Benimle ilgili yaşanan bilgi kirliliğine bu yazı ile son vermek istiyorum. Bugüne kadar bana emeği geçen bütün hocalarıma ve çalışanlara teşekkür ederim.

Kaynak: Spor Merkezi