Görüş Bildir

Aradığınız Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor, 0-0!

Ciddi bir istihbarat sebebiyle ertelenen Türkiye’nin en büyük derbisi Galatasaray Fenerbahçe karşılaşması nefesleri kesti. Beşiktaş ile puan farkını açmak istemeyen Fenerbahçe ile ligde oldukça kötü günler geçiren Galatasaray sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Bu durum Sarı Lacivertli taraftarlara "Aradığınız Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor" yorumları yaptırdı.

Aradığınız Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor, 0-0!

Osmanlıspor beraberliği ve Torku Konyaspor yenilgisinin ardından bir darbe de ezeli rakibinden alan Fenerbahçe, üst üste 3. maçından da galibiyet çıkaramadı ve zirve yarışında bir yara daha aldı. 61 puanda kalan ve maç eksiğini tamamlayan sarı-lacivertliler, ligin bitimine 6 hafta kala lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düştü.

VOLKAN ŞEN BOŞ KALEYE KAÇIRDI

Maça hızlı başlayan ve pozisyonlara giren taraf Fenerbahçe'ydi. Derbide 16 dakika geride kaldığında Muslera tam 17 kez topla buluşarak bu bölümde en çok topla oyuncu oldu.

MUSLERA'DAN AKREP VURUŞU!

Maçın en ilginç pozisyonu 29. dakikada yaşandı. İleri uca atılan uzun topa hareketlenen Alper'den önce kaleci Muslera ceza sahasını terk ederek bu topa müdahale etti. Muslera'nın voleyle uzaklaştırmak istediği top top Robin Van Persie'nin önünde kaldı. Tecrübeli golcünün uzak mesafeden gelişine vuruşu kalenin üzerinden auta gitti.

PODOLSKİ'NİN GOLÜ OFSAYT MI?

Pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, 41. dakikada yakaladığı kontra atakta hızlı çıktı. Sneijder'in pasında defansın arkasına sarkan Podolski'nin şutunda top filelerle buluştu ancak yan hakem Aleks Taşçıoğlu ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.

CANER ERKİN KADRO DIŞI               

Teknik direktör Vitor Pereira, maçtan önce tartışma yaşadığı Caner Erkin'i kadroya dahil etmedi.

Caner, karşılaşmadan önce tesislerde yapılan maç toplantısında ilk 11'de olmadığını öğrenince Pereira'yla tartışma yaşadı. Milli futbolcu, teknik direktörüyle yaşadığı diyalogdan dolayı Galatasaray derbisinin 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Caner, toplantı öncesi 18 kişilik maç kadrosuna olmasına rağmen, teknik direktörüyle yaşadığı tartışmadan sonra kadrodan tamamen çıkarıldı.

Pereira, bu sezon sadece 13 Süper Lig maçında forma giyen ve istediği şansı bulamayan Caner'in yerine, yine Hasan Ali Kaldırım'ı oynattı. (Fotomaç)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi