Galatasaray Fenerbahçe maçı son dakika! Maç oynanmayacak, dev derbi ertelendi!

Daha önce seyircisiz oynanacağı açıklanan Galatasaray Fenerbahçe derbisi ertelenebilir. Galatasaray Fenerbahçe maçı oynanacak mı? Galatasaray Fenerbahçe derbisinde son dakika gelişmesi; Galatasaray kulübünün maçın ertelenmesi veya seyircili oynanması talebi karşılık buldu ve Galatasaray Fenerbahçe maçı ertelendi.

Galatasaray Fenerbahçe maçı son dakika! Maç oynanmayacak, dev derbi ertelendi!

Önce Galatasaray Fenerbahçe derbisi güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanacak dendi, daha sonra ise maçın ertelenmesi kararı geldi. Son dakika gelişmesi, Galatasaray Fenerbahçe maçı oynanmayacak, ileri bir tarihe ertelendi. Güvenlik ile ilgili gereken önlemler alındı, ancak ihbarlar nedeniyle maçın ertelenmesi yönünde karar da çıkabilir.

BAŞKAN ÖZBEK BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önce İçişleri Bakanı ile telefonda görüştü, daha sonra ise Gençlik ve Spor Bakanı ile görüştü. Başkan Özbek maçın seyircisiz oynanmasına karar verildiği için ileriki bir tarihe alınmasını istedi. Başkan Özbek'in talebinin karşılık bulup bulmayacağı birazdan netleşecek.

Lig TV Muhabiri Pınar Argun güvenlik güçleri tarafından stada alınan taraftarların dışarıya çıkarıldığını ve çok sayıda taraftarın stadın çevresinde olduğunu iletti. İl Güvenlik Kurulu ve İçişleri Bakanlığı kararıyla maçın seyircisiz oynanmasına karar verildiği kesin, ancak maç ile ilgili son kararın az sonra netleşeceği öğrenilmişti.

VE MAÇ ERTELENDİ

Galatasaray Kulübünün maçın ertelenmesi yönündeki talebi karşılık buldu ve dev mücadele ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçı güvenlik nedeniyle ertelendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz