Kamp masrafları Özdemir'den

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, kulüplerine katkı sunan hayırsever iş adamı Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksıza teşekkür etti.

Kamp masrafları Özdemir'den

Bölgede sporun gelişmesi için yaptığı katkılarla takdir toplayan ve binlerce insana iş imkanı sağlayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde zirve mücadelesi veren Erganispor’a bir kez daha destek çıktı. Geçmiş yıllarda Erganispor’a hem kamp hem de maddi destek sunan Özdemir, Kulüp Başkanı Senvar’ın talebi üzerine devre arası kampını karşılama sözü verdi.

ÖZDEMİR’İN BAKIŞ AÇISI GÜZEL

Senvar, yaptığı açıklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Nihat Özdemir’in devre arası kamp masraflarını üstlendiğini söyledi. Senvar, bölgenin önemli simalarından olan Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız çok değerli bir şahsiyet olduğunu ve bunu her alanda ispatladığını belirtti. Senvar, Özdemir’in her zaman olduğu gibi bölge kulüplerine büyük destek verdiğini ve bu desteğini bir kez daha devam ettirdiğini kaydetti.

KAMP MASRAFLARI ÖZDEMİR’DEN

Bu sezon şampiyonluğa oynadıklarını ve hedefe varma konusunda iyi bir kamp ihtiyacına gereksinim duyduklarını anlatan Senvar, şöyle dedi:

“Sayın Nihat Özdemir sadece bize değil bütün bölge kulüplerine destek veriyor. Kapısını çalan ve destek isteyen her kulübe maddi ve manevi anlamda katkı sunuyor. Devre arası kampı için bizlere yardımcı olmaları konusunda bir süre önce Sayın Özdemir’e konuyu ilettik. Kendileri hemen gereken talimatı vererek Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde sahibi olduğu Limak Arcadia Otel’de 3 ile 12 Ocak tarihleri arasında bize yer ayırttı. Sayın Özdemir bir kez daha kamp masraflarımızı karşılayarak spora ve bölge halkına olan bakış açısını bir kez daha gösterdi. Sayın Özdemir’e, sonsuz teşekkür ediyorum”

Kaynak: Diyarbakır Söz