Görüş Bildir

Kayserispor yükselişe geçti, Bursaspor maçıyla hayat buldu

Kayserispor'da Bursasspor galibiyeti adeta bayram sevinci yarattı. Deplasmanda geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'yı, ardından kendi evinde Bursasspor'u mağlup ederek üst üste 6 puan kazanan Sarı Kırmızılılar küme düşmemek için ellerinden geleni yapıyor. Kayserispor 2-1 kazandıkları Bursaspor maçıyla birlikte tehlike hattının 6 puan üstüne çıktı.

Kayserispor yükselişe geçti, Bursaspor maçıyla hayat buldu
Kayserispor Basın sözcüsü ve Futbol Şube sorumlusu Ahmet Yıldız, sarı kırmızılı takıma sahip çıkan tüm kesimlere teşekkür etti. Yıldız ''Bizim için altın değerinde 3 değil, 6 puaün aldık diyebiliriz. Zira, iki haftalık galibiyet serimiz sayesinde tehlikeli bölgeden bir nebze olsun uzaklaştık. Şimdi Beşiktaş maçını düşünüyoruz'' dedi.
Teknik direktör Hakan Kut'lu oyuncularından övgüyle söz ederek, '' Sakat ve cezalı oyuncularımıza karşın sahada yaş ortalaması 24 olan bir ekiple mücedele ederek, 3 puanın sahibi olduk. Bu çıkışımızı sürdüreceğiz'' diye konuştu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor'un Bursasporu'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından taraftara teşekkür etti. Başkan Çelik, taraftarın takımını desteklemesi halinde böyle başarıların geleceğini söyledi.
FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor-Bursaspor karşılaşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Vali Orhan Düzgün ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile birlikte takip etti. Maç sonrası yaşanan büyük sevince ortak olan Başkan Çelik, uzun süre tribünlerin futbolculara yönelik sevgi gösterisini izledi. Maç sonrası yaptığı açıklamada taraftara teşekkür eden Onursal Başkan Mustafa Çelik, "Bütünleşince bu sonuç ortaya çıkıyor. Bu taraftarı biz her zaman maçlarımıza bekliyoruz. Hep birlikte olursak böyle zaferler gelir. İnşallah Kayserispor daha iyi olacak" dedi.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi