Görüş Bildir

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçı (KRİTİK) Kim kazanacak?

Hasan Doğan Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında bu sezonun en kötü futbolunu oynayan takımlarından biri olan Galatasaray, ligde çok da iyi durumda olmayan Mersin İdman Yurdu’na misafir oluyor. Galatasaray’ın maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı bilinse de şampiyonluk yolunda taraftar ümitsiz. Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve maçın hakemi de Yaşar Kemal Uğurlu. Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçı canlı olarak Lig TV’den izlenebilecek.

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçı (KRİTİK) Kim kazanacak?

Süper Lig’de 18. Hafta Sivasspor’u 3-1 mağlup eden ancak daha sonra Osmanlıspor’a 3-2 kaybedip sonrasında da Torku Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışına havlu atan ve puan kayıplarına engel olamayan Galatasaray bir çıkış arıyor ve bu çıkışı da Mersin İdman Yurdu maçında görüyor. Ancak hemen söyleyelim ki bu maç Sarı Kırmızılılar için ölçüt olamayacak çünkü rakip Mersin İdman Yurdu da oldukça kötü durumda.

DEPLASMAN HASRETİ        

Galatasaray, Süper Lig’de deplasmanda tam Ekim ayından bugüne galibiyet hasreti yaşıyor. 134 gündür deplasman maçlarında galip gelemeyen Sarı Kırmızılılar en son 3 Ekim 2015’te 7. Hafta mücadelesinde Abdullah Avcı’nın yönettiği Medipol Başakşehir’i 2-0’la geçebilmişti.

CİMBOM’DA 5 OYUNCU SINIRDA

Bu karşılaşma öncesinde Sarı Kırmızılılarda tam beş oyuncu sarı kart ceza sınırında.

Daha önceki maçlarda 3'er sarı kart gören Fernando MusleraSabri SarıoğluYasin ÖztekinOlcan Adın ve Lukas Podolski gibi önemli isimler ceza sınırında.

MUHTEMEL 11’LER

13 Şubat 2016 Cumartesi (bu akşam) saat 19.00’da karşı karşıya gelecek olan Mersin İdman Yurdu ve Galatasaray takımlarının sahaya süreceği 11’ler elbette bilinmiyor. Ancak sizler için muhtemel 11’leri yazdık;

Mersin İdman Yurdu; Muammer, Mitrovic, Sadiku, M.Taş, Vederson, Nurullah, Serkan, Eren Tozlu, Nakoulma, Tita, Pedriel.

Galatasaray; Fernando Muslera, Martin Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Donk, Yasin, Selçuk, Sneijder, Podolski, Umut Bulut.

PODOLSKİ HAZIR

Kupa'daki Akhisar deplasmanında ağır grip olduğu için yer almayan Alman yıldız, formasına kavuşuyor. Dün Instagram'dan "Mersin maçı öncesi son antrenman tamamlandı" ifadeleriyle bir fotoğraf paylaşan Podolski, "Ben hazırım" pozu verdi.

GÜNEY'DE LAZIO PROVASI VAR

Denizli ayrıca Sneijder ile Selçuk İnan başta olmak üzere kaptanlar ile tecrübeli oyunculardan kritik süreçte daha fazla sorumluluk almalarını istedi. Lazio ile perşembe günü karşılaşacak olan Galatasaray'ın hocası, savunma arkasına koşular yapmak için Podolski ve Olcan'ı kullanacak ve bunun provasını da bugün oynanacak Mersin İdman Yurdu maçında yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi