Görüş Bildir

Milli ve rekortmen Hindistan yolcusu

Diyarbakır’ın milli ve rekortmen atıcısı Ömer Akgün, 23-29 Ekim tarihleri arasında Hindistan’ın Yeni Dehli kentinde düzenlenecek, Atıcılık Dünya Kupası Finaline katılacak.

Milli ve rekortmen Hindistan yolcusu

Ömer Akgün, Hindistan’ın Yeni Dehli kentinde düzenlenecek Atıcılık Dünya Kupası Finaline çok iyi hazırlandığını söyledi. 19 Eylül’den beri Diyarbakır’da kampta olduğunu ve çok sıkı bir şekilde hazırlandığını belirten Akgün, hedefinin Hindistan’da madalya elde etmek olduğunu belirtti. Akgün, “Dünyanın en iyilerinin yer aldığı şampiyonada ülkemi temsil edeceğim. Büyük çekişmeye sahne olacak bu müsabakada başarılı olmak için mücadele edeceğim. Hedefim önce finallere kalmak ardından ilk üçe girmektir” dedi.

Akgün, Hindistan’ın Yeni Dehli kentine 22 Ekim’de hareket edeceğini ve hazırlıklarını sonuna geldiğini vurguladı. Akgün, “Hazırlıklarımın sonuna geldim. Önemli bir hazırlık dönemi geçirdim. Bu çalışmalarım çok yoğun bir şekilde gerçekleşti. Adeta kendimi Diyarbakır atış poligonuna kapattım. Bir kaç gün içinde çalışmalarımın düzeyini normal düzeye getireceğim. İnşallah verdiğim emeklerin karşılığını Hindistan’ın Yeni Dehli kentinde düzenlenecek Atıcılık Dünya Kupası Finalinde alacağım” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi