Müthiş derbide kazanan yok; Fenerbahçe 1 - 1 Galatasaray!

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 10. Hafta mücadelesi kapsamında karşı karşıya gelen iki ezeli rakip Fenerbahçe Galatasaray derbisi milyonları ekrana bağladı. Fenerbahçe’nin ilk yarısını Diego’nun golüyle 1-0 önde kapattığı maçın son dakikalarında Olcan Adın’ın beraberlik golüyle maç 1-1 bitti. Bu skorla iki takımda ligdeki sıralarını korurken, Galatasaray Kadıköy’deki galibiyet hasretini bitiremedi.

Müthiş derbide kazanan yok; Fenerbahçe 1 - 1 Galatasaray!

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe ilk 15 dakika boyunca topla oynama yüzdesi yüksek olan takımdı. İlk yarının sonlarına doğru Fenerbahçe 37. Dakikada Diego’nun attığı golle öne geçmeyi başardı ve soyunma odasına bu skorla gitti.

İKİNCİ YARI FARKLI Galatasaray

İkinci yarı oyun kontrolünü elinde tutan ve ağırlığını yavaş yavaş ortaya koyan Galatasaray toparlandı. Gol arayan, ataklar yapan Sarı Kırmızılılar aradığı golü 83. dakikada Olcan Adın'ın kafa golüyle buldu ve maç 1-1'e geldi.

1999 YILINDAN BERİ KAYBETMİYOR

Fenerbahçe 1999 yılından bu yana Kadıköy’de kaybetmeme serisini sürdürürken, uzun süre önde götürdüğü maçta 3 puan alamamanın üzüntüsüyle sahadan ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler