Görüş Bildir

Öztürk: 'Şampiyonluğa inancımız tam'

''Hep beraber oturup, Türk sporu, Türk futbolu ne alemde, şapkamızı önümüze koyup bir hesap kitap yapmamız lazım. Ama ısrarla bunu yapmaktan kaçınıyoruz''

Öztürk: 'Şampiyonluğa inancımız tam'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Süper Final'de takımlarına güvendiklerini belirterek, ''Şampiyonluğa inancımız tam'' dedi.

GS Store'nin Maslak Sheraton Hotel'de gerçekleştirilen 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun tanıtımının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, Galatasaray'ın ligin 34 haftalık bölümünde başarılı bir performans gösterdiğini vurgulayarak, ''Ligde 34 haftalık bir Galatasaray resitali vardı. Şampiyonluğa inancımız tam. Fatih Hocaya, oyuncularına tüm kadroya inancımız tam'' diye konuştu.

Adnan Öztürk, spor yöneticilerinin, sporun ve özellikle futbolun sevgi ve kardeşlik olduğunu göstermesi gerektiğini dile getirerek, ''Hep beraber oturup, Türk sporu, Türk futbolu ne alemde, şapkamızı önümüze koyup bir hesap kitap yapmamız lazım. Ama ısrarla bunu yapmaktan kaçınıyoruz. Hala aramızda bir kavgayı körüklüyoruz. Hala küfür ve nefret var. Umarım bu akşamki söylemlerimiz, verdiğimiz resimler birazcık spor ve kardeşlik ortamına fayda sağlar'' ifadelerini kullandı.

-Melo ve Riera'nın durumu-

Adnan Öztürk, kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan yabancı oyuncuları Felipe Melo ve Albert Riera ile ilgili kararı verecek kişinin teknik direktör Fatih Terim olduğunu kaydederek, ''Terim'in kartvizitinde sadece teknik direktör yazmıyor. İdari sportif teknik direktör yazıyor. Dolayısıyla bu tamamen idari bir konudur. İdari bir konu olduğu için de Sayın Fatih Terim sonuna kadar yetkilidir. Sonuçta Fatih Hoca'nın karar verebileceği bir konudur'' dedi.

Derbilerde normal sezonda deplasman maçlarına konuk takım taraftarının gidememesi uygulamasının Süper Final'de devam edip etmeyeceğine yönelik bir soru üzerine Öztürk, şunları kaydetti:

''Voleybol ve basketbol maçlarında bile şiddeti görmeye başladık. İnanın bu yasak çıktığı zaman en çok karşı çıkanlardan biriydim, ama şu oluşturulan ortamı gördükten sonra bir an önce şu 6 haftalık kısmı bitirelim diye bakıyorum. Bu uygulama geldiğinde 'hayır olmamalı' diyen ben, basketbol ve voleybol maçlarında olanları gördükten sonra 'bu seneyi böyle bitirelim' diyorum.''

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi