Görüş Bildir

Reşo Akın,”Amedspor” Dedi

Amedspor, Mardin Derik doğumlu olan orta alan oyuncusu Reşo Akın’la bir yıllık sözleşme imzalayarak transfer harekatına devam etti. 22 yaşındaki futbolcu,son olarak 1922 Konyaspor’da forma giydi.

Reşo Akın,”Amedspor” Dedi

Amedspor, 2.Lig takımlarından 1922 Konyaspor’dan orta alan oyuncusu Reşo Akın’ı transfer ettiğini açıkladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ”Transfer çalışmalarını büyük bir ciddiyetle yürüten transfer komitemiz, hücum gücü yüksek, hızlı ve gol atma becerisi olan Reşo Akın’la anlaşmaya vararak sporcuyu renklerimize bağlayan 1 yıllık sözleşme imzalattı. Amedspor’umuz, Reşo Akın transferi ile birlikte dış transfere tüm hızıyla devam etmektedir.Transfer komitemiz, son olarak TFF 2. Lig takımlarından 1922 Konyaspor forması giyen 22 yaşındaki orta saha mevkii oyuncusu Reşo Akın ile yaptığı görüşme gerçekleştirdi.

Kulüp Tesislerinde İmza Töreni

Görüşmenin ardında geçen sezon 1922 Konyaspor formasıyla 13 maça çıkıp 2 gol atan sporcu ile 1 yıllık anlaşmaya varıldı.Sözleşmesini imzalamak üzere kentimize gelen Mardin Derik doğumlu genç sporcumuz için saat kulüp tesislerimizde imza töreni düzenlendi. İmza törenine kulüp başkanımız Metin Kılavuz, As Başkan Baran Durmaz ve kulüp yöneticilerimiz katıldı.

Sporcumuz Reşo Akın’ın transferi kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun”  ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi