Samsunspor - Amed Sportif Faaliyetler: 1-0

Puan almak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak , zaman zaman iyi oynamalarına rağmen puan almayı başaramadıklarını söyledi.“İyi Mücadele Etmemiz Yetmedi”Küçükbayrak,“Samsunspor lige çok iyi transferler yaparak başladı.

Samsunspor - Amed Sportif Faaliyetler: 1-0

STAT: Yeni 19 Mayıs

HAKEMLER: M. İlker Coşkun (xx), Rıdvan Okuş (xx), Kadir Kantekin (xx)

SAMSUNSPOR: Furkan Köse (xx), Erhan Kartal (x), Şahin Şafakoğlu (xx), Ercan Yazıcı (xxx), Canberk Dilaver (xx), Ramazan Çevik (x) (Dk. 46 Kubilay xx), Çağrı Ortakaya (xx), Savaş Yılmaz (xx), İrfan Başaran (xx), Samet Asatekin (x) (Dk. 64 Erhan Şentürk x), Muhammet Beşir (x) (Dk. 76 Okan Dernek x)

AMED SPORTİF FAALİYETLER: Erdi (x), Yiğitcan Günboyu (x) (Dk. 90 Rıdvan), Hasan Küçcük (x), Ercan Çapar (x) (Dk. 66 Gökhan x), Nezir Özer (xx), Umut Koçin (x) (Dk. 61 Muhammet x), Mehmet İstemi (xx), Ömer Karancı (xx), Oğuz Çetinkaya (x), Volkan Geyik (xx), Mansur Çalar (x)

GOL: Dk. 65 Ercan Yazıcı (Samsunspor)

SARI KARTLAR: Erhan Kartal, Muhammet Beşir, Çağrı, Şahin, Savaş (Samsunspor) - Mansur Çağlar, Mehmet İstemi (Amed Sportif Faaliyetler)

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta Samsunspor, sahasında önceki gün ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler’i 1-0 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Puan almak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak , zaman zaman iyi oynamalarına rağmen puan almayı başaramadıklarını söyledi.“İyi Mücadele Etmemiz Yetmedi”Küçükbayrak,“Samsunspor lige çok iyi transferler yaparak başladı. Transfer yasağını da kaldırdılar. Bence iyi bir takım kurmuşlar. Amacımız buradan puan almaktı. Onun mücadelesini verdik. Zaman zaman oyun içerisinde kopmalar oldu ama Amedspor geçen seneki takıma göre çok farklı bir takım kurdu. İyi mücadele eden daha fazla koşan bir takım olmak istiyoruz. Zor olacağını biliyorduk. Samsunspor taraftarı takımına inanılmaz destek verdi. Bu lig kolay değil. Samsunspor adına da kolay olmayacak. Puan için geldik, alamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Küçükbayrak Ve Taşkın Rakip Oldu

Maçta ilgi çekici notlar da yaşandı. Geçen sezon Amedspor’u çalıştıran Taner Taşkın,Samsunspor teknik direktörü olarak eski takımına karşı mücadele verdi. Futbolculuk dönemlerinde Konya Endüstrispor’da beraber futbol oynamış olan Taner Taşkın ve Sertaç Küçükbayrak,teknik adam olarak rakip oldu. 

Kaynak: Spor Merkezi