Görüş Bildir

Şenol Demir’den duygulandıran mesaj

Diyarbekirspor'da Vanspor maçı sonrasında istifa eden teknik direktör Şenol Demir'in duruşu kamuoyunda büyük takdir topladı.

Şenol Demir’den duygulandıran mesaj

TFF 2.Lig Kırmızı Grup eibi Diyarbekirspor'da teknik direktör Şenol Demir görevinden ayrıldı.

Demir'in ayrılırken sergilediği duruş ve veda açıklamasında verdiği mesajlar sosyal medyada gündem oldu.

Yönetimin devam etmesini istediğini ancak çok sevdiği camianin önünü açmak için bunu kabul etmediğini belirten Demir ,"Bugün Vanspor’la oynamış olduğumuz müsabakanın ardında yönetimle karşılıklı anlaşarak Diyarbekirspor’daki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bugüne kadar beraber çalışmaktan keyif aldığım ve birlikte önemli başarılara imza attığım kulübümüzün onursal başkanı Sayın Feyzi İlhanlı, Kulüp Başkanı sayın Turan İlgin, İkinci Başkan Veysi Avşar ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Kendileri devam etmek istediler ancak ben çok sevdiğim şehrimin ve takımının önünü açmak adına bu kararı aldım. Büyük Diyarbakırspor taraftarına ve memleketim olarak gördüğüm Diyarbakır halkına bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Bu şehir ve bu camia çok güzel şeylere layıktır. Allaha şükürler olsun bu kadim şehirde hem futbolcu hem de teknik adam olarak bana şampiyonluklar yaşamayı nasip etti. Belki nüfusumda Zonguldak yazıyor ancak ben kendimi Diyarbakır’ın evladı olarak görüyorum. Bir şehrin evladının yapması gereken fedakarlığı yaparak ayrılıyorum. Alnı ak, başı dik olarak geldim ve öyle ayrılıyorum.

42 maçta sadece 4 yenilgi alarak, geçen sezon Avrupa’nın en az gol yiyen takımı ve deplasmanda maç kaybetmeyen tek takımı olarak tarihi bir başarıya imza attık. Gönül isterdi ki 2.Lig’de de bunu başaralım ama kısmet olmadı. Bir şeyler yolunda gitmediği zaman bırakmasını bileceksin. Bu pes etmek değil, sevdiğin camianın ve insanların önünü açmaktır. Ben de bunu yapıyorum.

Bir gün yine güzel başarılarda buluşmak ve paylaşmak üzere şimdilik hoşça kal memleketim Diyarbakır.

Diyarbekirspor’uma bundan sonraki mücadelesinde gönülden başarılar diliyorum."dedi.

AVŞAR :"ŞENOL DEMİR ADAM GİBİ ADAM"

Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, takıma yaşattığı başarılar ve sergilediği karakterli duruş nedeniyle Şenol Demir ve ekibine teşekkür etti.

Avşar;"Şenol hoca bizim için bir teknik adamdan öte iyi bir dost, samimi bir hemşehri ve insani değerleri yansıtan adam gibi adamdır.

Kendisine teklif yaptığımızda hiç para konuşmadan geldi. Gecesini gündüzüne katarak bu kentin öz evladı gibi yüksek bir enerji ile çalıştı. Ekibiyle beraber 8 yıllık şampiyonluk özlemine rekorlar kırarak son verdi.

Uzun yıllar beraber başarılara imza atmak istedik ama futbol bu böyle ayrılıklar olabiliyor. Kendisi kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldı. Biz kendisinden çok razıydık.

Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu kulübün ve kentin kapıları her zaman kendisine açıktır " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi