Sevmiş koordinatör!

1968 yılında Diyarbakırspor’un ilk kadrosunda yer alan ve kulübün profesyonel liglerdeki ilk golünü kaydeden Emin Sevmiş, şimdilerde amatör ligde yeniden canlanarak eski günlerine dönmenin hayallerini kuran Diyarbakırspor’a genel koordinatör oldu.

Sevmiş koordinatör!

Kulüp Başkanı Ekrem Karakoç,”Emin hocamız Diyarbakırspor’un yaşayan efsanesidir. İnşallah bilgi ve birikiminden yararlanacağız” dedi.

1968 yılında 3.Lig’de Ankara Altındağspor’a attığı golle Diyarbakırspor’un profesyonel liglerdeki ilk golünü kaydeden futbolcu olarak tarihe geçen Emin Sevmiş,futbolcu ve teknik adam olarak uzun yıllar hizmet ettiği kulübe 51 yıl sonra yönetici oldu.

KULÜBÜN YAŞAYAN EFSANELERİ ARASINDA

Spor kamuoyunda “Hoş hoş Emin” lakabıyla bilinen efsane futbol adamı, 7 yıl önce tarihinde ilk kez düştüğü amatör ligde yeniden ayağa kalkan Diyarbakırspor’un genel koordinatörlük görevine getirildi. Tecrübeli futbol adamı,Diyarbakırspor’un şu anki duruma çok üzüldüğünü dile getirerek,”Formasını giydiğimiz ve uzun yıllar hocalığını yaptığımız gözbebeğimiz Diyarbakırspor’un bu durumuna seyirci kalamazdık. Elimizden ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.

“EFSANELERİ KULÜBÜMÜZE DAVET EDİYORUZ”

Kulüp Başkanı Ekrem Karakoç, kulübün yaşayan efsanesi olarak değerlendirdiği Emin Sevmiş’i tam yetkili olarak bu göreve getirdiklerini söyledi. Karakoç,”Emin hocamız Diyarbakırspor’un tarihidir. Böyle bir değerin aramızda olması önemli bir avantajdır. Bilgi ve birikiminden yararlanmak üzere tam yetkili olarak göreve getirdik. Diyarbakırspor’un tarihine mal olmuş tüm değerli isimleri efsane kulübümüzde görmek istiyoruz. Herkese bu çağrıyı yapıyorum. El ele verelim,eski günlere dönüş yapalım” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi