Spor basınından Diyarbekirspor’a destek ziyareti

Diyarbakır’daki spor basını, 3.Lig 1.Grup’ta başarılı bir sezon geçiren Diyarbekirspor’un antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu ve desteğini yineledi. Teknik Direktör Şenol Demir’in daveti üzerine gerçekleşen ziyareti değerlendiren Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,”Kentimize Diyarbakırspor’un hatırası olan efsane kaptan Şenol Demir ve başarılı bir grafik çizen takımının sezon sonunda 2.Lig’e yükseleceğine olan inancımız tamdır.” dedi.

Spor basınından Diyarbekirspor’a destek ziyareti

Bugün Ofspor’la karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor, zorlu maç öncesinde son çalışmasını Seyrantepe tesislerinde gerçekleştirerek kendi tesislerinde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Son idman öncesinde takımın sürpriz ziyaretçileri vardı. Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,Başkan Vekili Veysi Akar,Genel Sekreter Nihat Mızrak , yönetim kurulu üyeleri Yusuf Umut Kardaş ve Şehmus Kızılaslan ile gazeteci Zülküf Yakut’tan oluşan spor basını ekibi, Teknik Direktör Şenol Demir’in daveti üzerine takımın idmanını ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram ederek bugüne kadar gösterilen başarı nedeniyle tebrik eden GSYD Başkanı Bay ve basın mensupları, kalan maçlar için de başarı dileğinde bulunarak şampiyonluk temennisinde bulundu.

“ŞENOL DEMİR HOCAMIZA VE TAKIMA DESTEK OLMAK İÇİN GELDİK”

Kenti temsil eden takımların başarılı olmasını istediklerini belirten GSYD Başkanı Bay,”Diyarbekirspor bu sezon çok iyi gidiyor. Başarılı performansı ile kenti ve bizleri sevindiriyor. Dileğimiz sezon sonunda mutlu sona ulaşmasıdır. Şenol hocanın bizim için ayrı bir yeri var. 4 sezon oynadığı Diyarbakırspor’da kaptan olarak şampiyonluk yaşadı. Bu kentin öz evladı gibidir. Kendisine destek olmak ve takımı sahiplendiğimizi göstermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. 2 milyondan fazla nüfusu olan, 33 bin seyirci kapasiteli muhteşem bir stadyuma sahip Diyarbakır üst ligleri fazlasıyla hak ediyor.” dedi.

Teknik direktör Şenol Demir ile Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar tarafından karşılanan GSYD yöneticileri, bir süre sohbet ettikten sonra takıma başarılar dileyerek ayrıldı.

Teknik Direktör Şenol Demir ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, anlamlı buldukları ziyaret nedeniyle GSYD yöneticilerine ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Kaynak: Spor Merkezi