Mustafa Denizli'den Tarık Çamdal'a fırsat! Oturmak yok haydi göster kendini

Galatasaray taraftarları onu görünce çıldırıyor. Taraftarların “Oturduğu yerden para kazanıyor” diye tarif ettiği ve 4.7 Milyon Euro gibi astronomik bir rakamla Galatasaray’a transfer olan sağ bek Tarık Çamdal şu ana kadar hiçbir beklentiyi karşılayamadığı gibi taraftarın gözünde de sıfıra düşmüştü. Yeni teknik direktör Mustafa Denizli ile birlikte Tarık Çamdal’a da kendini kanıtlaması için gün doğdu.

Mustafa Denizli'den Tarık Çamdal'a fırsat! Oturmak yok haydi göster kendini

Eskişehirspor forması giyerken herkesi kendine hayran bırakan Tarık Çamdal, sarı-kırmızılı takımda sağ bekin 3. alternatifi durumuna düşmüş durumda. Fakat bu bölgede düşünülen ilk isim Jason Denayer sakatlanınca ve 1 aydan önce takıma dönmeyeceği belli olunca, Sabri Sarıoğlu da hata üstüne hata yapınca Mustafa Denizli’nin Tarık için yeni bir şans oluşturmasına sebebiyet verdi.

AMK’nın haberine göre; Kurt Teknik patron Mustafa Denizli’nin 24 yaşındaki oyuncuya, Bursaspor karşılaşmasında forma vermeyi planladığı iddia edildi.

Tarık Çamdal’ın ise yeni hocasının güvenine nasıl karşılık vereceği merakla bekleniyor. Bir önceki teknik patron Hamza Hamzaoğlu, sezon başı kampında “Sağ beke transfere gerek yok. Sabri’nin dışında Tarık da var. Bu sene patlama yapacak” demişti. Fakat daha sonra hiçbir maçta Tarık’a dakika vermeyen yine Hamzaoğlu oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz