Görüş Bildir

Tebrikler yağdı

Diyarbekirspor'a tebrik mesajları yağdı. Bu isimlerin başında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geldi. Bakan Soylu, sosyal medya hesaplarında,"Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen #Diyarbekirspor'u, futbolcuları ve yönetimini tebrik ediyorum " ifadelerini kullandı.

Tebrikler yağdı

BAKAN SOYLU'DAN DİYARBEKİRSPOR'A KUTLAMA

Diyarbekirspor'a tebrik mesajları yağdı. Bu isimlerin başında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geldi.

Bakan Soylu, sosyal medya hesaplarında,"Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen #Diyarbekirspor'u, futbolcuları ve yönetimini tebrik ediyorum " ifadelerini kullandı.

Bir tebrik de Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'tan geldi. Sosyal medyada paylaşım yapan Kurtulmuş," Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 sezonunda 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen #Diyarbekirspor'u kutluyorum.  ⚽👏🏆" ifadelerini kullandı.

İŞTE DİĞER TEBRİK MESAJLARI

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu , Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Diyarbakır Eski Valisi Hüseyin Aksoy, Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikçi, Kayapınar Kaymakamı Ünal Koç, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri, Türkiye Futbol Federasyonu, Amedspor, Diyarbakırspor, sivil toplum kuruluşları ile Türkiye genelinde bir çok spor kulübü ve spor adamı mesaj paylaşarak Diyarbekirspor'un başarısını tebrik etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi