Tek düşünce Play – Off

Ligdeki maçlarını prestij için oynayacak olan Yeşil – Kırmızılı takımdan önemli oyuncular dinlendirilecek.3.Lig 3.Grup’ta normal sezon iki hafta sonra yani 29 Nisan’da oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Tek düşünce Play – Off

Afjet Afyonspor’un şampiyon olup 2.Lig’e çıkmayı garantilediği ligde Diyarbekirspor,Sakaryaspor ve Darıca Gençlerbirliği Play-Off’a kalmayı,Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Orduspor da amatör liglere düşmeyi garantiledi.

Play-Off’a kalacak son takım ve küme düşecek son takım kalan 2 haftada belli olacak. Ayrıca Play-Off’taki eşleşmeler netleşecek. Statü gereği 2.ve 5 ile 3.ve 4.olacak takımlar eşleşecek.

YARI FİNAL MAÇLARI

Yarı final ilk maçları 5.ve 4.takımların, rövanşlar ise 2.ve 3. takımların sahasında yapılacak.3 Sezon play – off’ta 2.lige çıkamayan, Diyarbekirspor , yeni Play – Off ‘dan üst lige çıkma şansını nasıl kullanacağ kentte merak konusu oldu. 2 Kez final ile 1 kezde yarı finalde şansını tepip 2. lige çıkamayan Diyarbekirspor’un şansızlığını yenmesi bekleniyor.

Diyarbakırspor taraftarları, artık, Play – Off’ta korkulu rüya görmek istemediklerini belirterek,“ Bizler Diyarbekırspor sevdalısıyız, sonuna kadar destekçisiyiz. Ne olacaksa olsunda bir an önce 2. lige çıkılsın. 3. Lig maçları artık bize zevk vermiyor “ dediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz