Görüş Bildir

Torku Konyaspor: 2 - Mersin İdmanyurdu: 1

Isparta Davraz'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bank Asya 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Torku Konyaspor: 2 - Mersin İdmanyurdu: 1

Kamp yapılan otelin sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Mersin İdmanyurdu'nun kadrosunda Özden, Kadir, Daniel, Serkan, Nurullah, Hakan, Hasan, Muhammet, Eren, Abdullah ve Ahmet, Torku Konyaspor'da ise Ahmet, Sabri, Tolga, Selim, Abdülkerim, Muhammet, Serkan, Feyyaz, Serbay, Ömer Ali, Aykut Recep Aydın görev aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakip takıma karşı üstün bir oyun sergileyen Mersin İdmanyurdu, 15. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Ahmet ile değerlendiremedi. Mersin İdmanyurdu, 24. dakikada Ahmet'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Torku Konyaspor, karşılaşmanın ikinci yarısına Ali, İsmail, Erdinç, Bilal, Abdülkerim, Gökhan, Ali Dere, Coşkun, İshak, Neca ve Recep ile başlarken, Mersin İdmanyurdu ise kadrosunda değişiklik yapmadı.

İkinci yarıya etkili başlayan Torku Konyaspor, 59. dakikada Bilal'in kullandığı serbest vuruşla 1-1 beraberliği yakaladı. Torku Konyaspor, 65. dakikada Neca ile bulduğu golle maçı 2-1 kazandı.

Maçın ardından

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, karşılaşma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Konyaspor karşısında takımın yeni isimlerine daha çok fırsat tanıdıklarını belirterek, ''Bizim için daha çok oyuncuları deneme amaçlı bir maçtı. Taktiksel ya da fiziksel olarak baktığımız bir maç değildi'' dedi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise karşılaşmanın çok güzel geçtiğini ve yoğun antrenman temposundaki oyuncularının son durumunu görme fırsatı bulduklarını kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi