Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto'da yarın Fenerbahçe-Trabzonspor maçı, Trabzonspor'un ev sahipliği ile oynanacak. Taraftarlarının gönlünü kazanacaklarını açıklayan Trabzonspor'lu oyuncular, 3 puanı da hediye etmeyi planlıyor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?
SPOR Toto Süper Lig'de Trabzonspor, yarın evinde ağırlayacağı Fenerbahçe'yi mağlup ederek taraftarının gönlünü almayı hedefliyor.
Süper Lig'in 30’uncu haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, hedeflerinin uzağında kaldığı sezonda şampiyonluk mücadelesi veren ezeli rakibi karşısından zaferle ayrılarak taraftarına 3 puan armağan etmek istiyor.
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak olan karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Bordo mavililerde, sakatlığı bulunan Ramazan Övüç ile kart cezalısı Mustafa Yumlu forma giyemeyecek. 
Trabzonspor'da Cavanda, Akakpo, Yusuf Erdoğan ve Muhammet Demir'in de sakatlıkları bulunuyor. Bu 4 oyuncunun da oynayıp oynayamayacağı, maç günü yapılacak son kontrollerden sonra netlik kazanacak.
3 İSİM KART SINIRINDA
Bu arada Trabzonspor’da, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Bordo mavililerde Okay, Marin ve Bosingwa yarın ki maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.
117'ÜNCÜ RANDEVU
Trabzonspor ile Fenerbahçe, yarın oynayacakları maçla birlikte 117’inci kez karşı karşıya gelecek. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 42 yıllık rekabette, Trabzonspor’un 37, Fenerbahçe’nin 46 galibiyeti bulunuyor. 33 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda toplam 126 gol atarken, kalesinde ise 142 gol gördü. Bugüne dek iki takım arasında oynanan 85 lig maçında ise Trabzonspor 22, Fenerbahçe 35 galibiyet aldı, 28 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı.
USTA'DAN DEĞİŞİM MESAJI
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda kentsel dönüşüme vurgu yaptı. "Bir takım kimseleri kör eden menfaat, başkalarının gözünü açar" diyen Usta, radikal kararların alınacağını belirterek, şu görüşlere yer verdi:
"Kısa sürede 8 hoca, onlarca oyuncu, 500 milyon borç. Başarı sadece transferle ya da hocayla gelseydi, işler ne kolay olurdu. Yeni bir gelecek için, 'Kentsel dönüşüm' şart. Maalesef radikal kararlar gerekecek. Bu yaz çok sıcak geçecek. Zor olacak ama olacak."

FOTOĞRAF

Kaynak: Diyarbakır Söz