Trabzonspor’dan sakat, cezalı ve milli oyuncularla ilgili açıklamalar

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Antalyaspor maçı öncesinde takımdaki sakat, cezalı ve milli takım kamplarına davet edilen oyuncularla ilgili olarak açıklamalarda bulundu, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Trabzonspor’dan sakat, cezalı ve milli oyuncularla ilgili açıklamalar
Hasan Doğan Sezonu Spor Toto Süper Lig’inin 33’üncü haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, kulüp resmi internet sitesine sakat, cezalı ve milli takım kamplarına davet edilen oyuncularla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Takımda eksik oyuncunun fazla olduğunu ifade eden Büyükaydın, “Cezalı olan Aykut Demir'in yanı sıra izinli olan Onur ve Bosingwa ile sakatlıkları süren Douglas, Musa, Muhammet Demir, Akakpo ve Ramazan kadroya dahil edilmedi. Avrupa Şampiyonası öncesi takımımızdan Erkan Zengin, Esteban ve Akakpo ise ülkelerinin milli takım kamplarına davet edildiler” dedi.
Antalyaspor maçı kafilesine genç oyuncuları da katarak gittiklerini ifade eden Büyükaydın, hedeflerini 3 puan olduğunu belirterek, “Her şeye rağmen kadromuza kattığımız genç oyuncularımızla birlikte geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında sergilediğimiz futbolu yeniden ortaya koyarak, önce Antalya deplasmanından, ardından da Kasımpaşa ile oynayacağımız son lig maçından 3 puan alarak sezonu tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz