Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman! Hazırlık maçı FOX TV'den Canlı izlenecek

A Milli Takım hazırlı maçı Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman?Hazırlık maçı adına en önemli karşılaşmalardan biri olan Türkiye Arnavutluk maçı hangi kanalda olacak? Peki Türkiye Arnavutluk maçı canlı izleme nasıl olacak?

Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman! Hazırlık maçı FOX TV'den Canlı izlenecek

A Milli Takım hazırlı maçı Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman?Hazırlık maçı adına en önemli karşılaşmalardan biri olan Türkiye Arnavutluk maçı hangi kanalda olacak? Geçtiğimiiz perşembe günü oynanan Türkiye ROmanya maçında Türkiye mağlup olmuşve akabinde de gözünü Türkiye Arnavutluk maçına dikmişti. Hazırlıklarını tamamlayan A Milli Takımımız  bu akşam Antalya Stadında rakibini ağırlayacak. Türkiye Arnavutluk maç tarihi ise büyük merak konusu oldu. Peki Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman oynanacak? Hazırlık maçlarından Romanya ya yenilmesi akabinde en önemli maçlardan biri olan Türkiye Arnavutluk maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak? İşte tüm detaylar....

TÜRKİYE ARNAVUTLUK MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - arnavutluk maçı 13 Kasım PAzartesi günüAntalya Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak ve Fox TV'den canlı yayınlanacak.Arnavutluk'u konuk edeceğimiz mücadele saat 20.30e başlayacak ve FOX TV'den naklen canlı olarak ekranlara gelecek.

TÜRKİYE ARNAVUTLUK KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:

Harun Tekin, Barış Yardımcı (Bursaspor), Okan Kocuk (İstanbulspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan (Galatasaray), Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Atila Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

ARNAVUTLUK ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Arnavutluk Milli Takımı, Türkiye Milli Takımı ile oynayacağı hazırlık maçının son çalışmasını Antalya Stadyumu’nda gerçekleştirdi.

Arnavutluk Milli takımı, Türkiye A Milli Futbol takımı ile pazartesi günü Antalya Stadyumu’nda saat 20.30’da oynayacağı maçın son hazırlıklarını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Christian Panucci yönetiminde yapılan antrenmanın 15 dakikası basın mensuplarına açık olurken, idman koşuyla başladı. Koşunun ardından ısınma hareketleri yapan oyuncular, çalışmayı taktik maçla sona erdirdi. Antrenmanda Panucci’nin oyuncuları sık sık uyardığı da gözlerden kaçmadı.

A MİLLİ TAKIM HAZIR

A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk ile yapacağı özel maç için Antalya'ya geldi.

Romanya'dan özel uçakla Antalya'ya gelen A Milli Futbol Takımı, havalimanında CIP Bölümü'nden güvenlik önlemleri altında çıkarak takım otobüsüne bindi. Ay yıldızlı kafileyi taşıyan otobüs polis eskortu eşliğinde konaklayacağı otele hareket etti. Teknik heyetten 1 gün izin alan Kenan Karaman'ın yarın Antalya'ya geleceği ve ay yıldızlarla antrenmana katılacağı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz