Görüş Bildir

iPhone iOS 9.2 Güncellemesi ile yeni gelen özellikler nedir,İOS 9.2 nasıl yüklenir?

İOS 9.2 güncellemesi ne zaman çıkacak? Apple, geliştiriciler için yeni güncellemesi iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı.iOS 9.2 Beta 1 nasıl kullanılacak? Hangi cihazlarda kullanılabilecek? iPhone İOS 9.2 güncellemesi ile gelen yenilikler neler olacak?

 iPhone iOS 9.2 Güncellemesi ile yeni gelen özellikler nedir,İOS 9.2 nasıl yüklenir?

Apple, geliştiriciler için yeni güncellemesi iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı. iOS 9.2 Beta 1 nasıl kullanılacak?

iOS 9.1’de herhangi bir hata ortaya çıkmaması sebebiyle sıradaki güncellemenin iOS 9.1.1 değil, iOS 9.2 olması bekleniyor. Apple, UDID kaydı bulunan geliştiricilere iOS 9.2 Beta sürümünü yayınladı. Ancak bu sürümde majör olarak tabir edilen sadece bir özellik dikkat çekiyor.

Uzun süredir Beta testleri devam eden iOS 9.1 güncellemesinin nihayet Final sürümü ile karşımıza çıkan Apple, bugün geliştiriciler için yeni güncelleme olan iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı. Bu güncelleme ile sistemde yaşanan bazı hataların giderilmesinin yanında performans iyileştirmeleri de yapılıyor.

İOS 9.2 güncellemesi ne zaman çıkacak? iPhone iOS 9.2 Yenilikleri Neler Olacak?

iOS 9.2 sürümünün en önemli yeniliği Safari isimli internet tarayıcısında olacak. iOS 9 ile birlikte reklam engelleme uygulamalarına destek veren Safari, şimdi ise üçüncü parti uygulamalardan destek alacak. Bu tam anlamıyla bir eklenti desteği olmayacak ancak Safari, telefonunuzdaki diğer uygulamalardan bazı konularda yardım alacak. Örneğin bir şifre hatırlatma ve kaydetme uygulaması kullanıyorsanız, bu uygulama eğer uyumluysa Safari ile senkronize olarak internet sitelerine girişlerde kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi otomatik olarak girecek.

Güncellemeyi kurmak için geliştirici hesabınız bulunması gerekiyor iOS 9.2 Beta 1 sürümü ile gelen yenilikler arasında Safari kontrolleri yer alıyor.

iOS 9.2 Beta 1 ile gelen yenilikler

SFSafariViewController artık 3. parti uzantıları destekliyor. Safari'de çalışan herhangi uzantı SFSafariViewController üzerinde çalışacak.

Safari View Controller Reload düğmesine uzun dokunarak içerik engelleyiciler olmadan masaüstü sitesi talebi yollama seçeneği eklendi.

iOS 9.2 Beta 1 ile giriş ekranına kaydedilen Web Uygulamalarındaki sorunlar düzeltildi.

İOS 9.2 güncellemesi ne zaman çıkacak? iPhone iOS 9.2 Yenilikleri Neler Olacak?

Ne Zaman Çıkacak?

Bunun dışında iOS 9.2 sürümünde genel iyileştirme dışında bir yenilik beklenmiyor. iOS 9.2 sürümünün Kasım sonu, Aralık başı gibi dağıtılması planlanıyor.

iOS 9.2 Beta 1güncellemesini alan modeller

iOS 9.2 Beta 1 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.

iOS 9.2 Beta 1 nasıl yüklenir?

iOS 9.2 Beta 1 güncellemesini; eğer cihazınızın UDID kaydı varsa Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

kaynak: haber port

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi