Acer'dan dokunmatik ultrabook Aspire M3

Acer IFA 2012'de dokunmatik ultrabook Aspire M3 modelini tanıttı.

Acer'dan dokunmatik ultrabook Aspire M3

 Teknoloji şirketleri Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen tüketici elektroniği fuarında son ürünlerini tek tek tanıtmaya devam ediyor. Son olarak IFA 2012′de yeni ürünlerini görücüye çıkaranlardan biri de Acer oldu. Acer dokunmatik ultrabook modeli Aspire M3'ü kullanıcılarının beğenisine sundu.

font-family:"Arial","sans-serif"; border:none windowtext 1.0pt;mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">                                                                           

font-family:"Arial","sans-serif";border:none windowtext 1.0pt; mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">Acer bu cihazın dokunmatik olmayan versiyonunu CEBİT 2012'de tanıtmıştı. Windows 8 olan işletim sistemi ve 10 parmak dokunmatik desteği haricinde önceden duyurulan versiyonundan pek de farklı olmayan cihaz Intel Ivy Bridge işlemcisi ve NVIDIA GeForce GT640M GPU ile kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. 15.6 inç ekranı ve 2.3 kg ağırlığı bulunan Aspire M3, 22mm kalınlığa sahip.

font-family:"Arial","sans-serif";border:none windowtext 1.0pt; mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">Windows 8'li cihazlar ailesine katılan Acer'in 10 parmak dokunmatik ultrabook modeli Aspire M3'ün şu an için sadece tanıtımı yapılmış durumda. Cihazın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz