Görüş Bildir

Galaxy Note 7 çöp oldu, S8 beklemede!

Galaxy Note 7'nin neden olduğu sorunlardan hatta belki de felaketlerden başını kaldıramayan Samsung'un imaj tazelemek adına atabileceği önemli bir adım da gerçekleşemeyecek. Birçok iddiaya göre firma Galaxy Note 7'den artık umudu kesip bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8'i normalden daha erken piyasaya sürme yoluna gidebilirdi.

Galaxy Note 7 çöp oldu, S8 beklemede!

Galaxy Note 7'nin neden olduğu sorunlardan hatta belki de felaketlerden başını kaldıramayan Samsung'un imaj tazelemek adına atabileceği önemli bir adım da artık gerçekleşemeyecek. Birçok söylentiye göre firma Galaxy Note 7'den artık umudu kesip bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8'i normalden daha erken piyasaya sürme yoluna gidebilirdi.

Diğer yandan konuyla ilgili Samsung'dan resmi bir açıklama yapılmamış ve firmanın Note 7'den vazgeçeceğine dair de bir işaret verilmemişti. Yeni ortaya çıkan "doğrulanmış" bir duyuru ise Galaxy S8'in çıkışının erken bir tarihe çekilmeyeceği ve cihazın önceden planlanan takvime göre piyasaya sürüleceğini ortaya koymuş oldu.

Teknoloji devi Samsung'un Galaxy S serisindeki her yeni modelini her yıl Barselona'da gerçekleşen Mobile World Congress'de görücüye çıkardığı biliniyor. Galaxy S7'yi MWC 2016 etkinliğinde tanıtan firmanın Galaxy S8'i de bir sonraki yılın MWC etkinliğinde duyurması bekleniyor. MWC 2017 ise 27 Şubat-2 Mart arasında gerçekleşecek ve Twitter'daki ünlü sızıntı kaynaklarından Ricciolo'ya göre Galaxy S8 için daha erken bir çıkış tarihi olmayacağı doğrulanmış durumda. Ricciolo ayrıca paylaştığı bir Samsung görselinde, Galaxy Unpacked 2017 adlı bir etkinlikten söz eden bir MWC 2017 tanıtımının beklendiği gibi 26 Şubat'ta gerçekleşeceği bilgisi yer alıyor. (Chip)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi