Görüş Bildir

HTC de o yarışa girdi! Şubat ayı sonuna doğru HTC One Akıllı Saatleri geliyor!

Akıllı telefonu elimizden bırakmadığımız yetmiyormuş gibi bir de akıllı saatler artmaya başladı. Dünya genelinde Samsung ve Apple’dan sonra en çok beğenilen akıllı telefon olan ve iddialı tasarımlarıyla kullanıcılarını her daim şaşırtan HTC de akıllı saat ve akıllı bileklik de inanılması güç bir adım atacak. HTC’nin, diğer üreticilerin çok önceden birçok akıllı saat üretmesine rağmen 1 giyilebilir cihaz piyasaya sürmesi onun bu yarışta geri kaldığını düşünmemize neden oluyordu.

HTC de o yarışa girdi! Şubat ayı sonuna doğru HTC One Akıllı Saatleri geliyor!

Akıllı telefon sektöründe bayağı bir bilgili olan HTC, giyilebilir cihazlarda ise daha yeni adım atıyor denilebilir. Diğer üreticiler şimdiye kadar birden çok akıllı saat ve akıllı bileklik piyasaya sunmuşken HTC ise sadece şu zamana kadar sadece 1 adet ürün ortaya sundu.

Bu giyilebilir teknoloji alanında sunmuş olduğu ilk ürün ise Petra oluyor. Bu bileklik haricinde ise HTC, yeni akıllı saati One üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Tasarım ve teknik özellik konusunda şuan için bir bilgi internet ortamında yer almıyor ancak sızdırılan bilgilere göre HTC One Watch saatinin 22-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan MWC etkinliğinde son kullanıcıya tanıtılması bekleniyor.

AKILLI SAAT NEDİR?

Günümüzde akıllı telefonlar teknoloji anlamında hayatımızda önemli bir yer tutmaktadır. İletişimde ve hayatın her alanında, etkileşim açısından yaşamı kolaylaştıracak her teknolojik ürün, kullanıcılar için bir ihtiyaç haline geldi. Akıllı cep telefonları her yıl yeni modelleri ile tanıtılırken, teknoloji devi şirketler bu durumu daha da  ileriye götürmekte kararlı gözüküyor.

Dünya, teknolojik açıdan her gün bir adım daha ileri doğru giderken, teknolojinin devleri, ürünlerini her yıl rekabet amaçlı kullanıcılara sunmaya devam ediyor. İşte bu açıdan en yeni teknolojik ürünlerden biri de akıllı saatler olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi