İşte karşınızda SOny Xperia Z3+

Teknoloji devlerinin her ne kadar birazcık gerisinde kalsa da Sony de nihayetinde bir teknoloji devi. Sony, bir süredir dillerde dedikodu olarak dolaşan Xperia Z3+” modeli resmiyer kazandı ve bu modelle ilgili yeni bilgiler de kamuoyuyla paylaşıldı. İşte ayrıntılar…

İşte karşınızda SOny Xperia Z3+

Sony'nin bir süredir söylentilere konu olan "Xperia Z3+ modeli" nihayet resmiyet kazandı ve cihaz hakkında bilgiler paylaşıldı.

Teknokulis’in haberine göre; Yılın en çok konuşulan chipsetlerinden olan Snapdragon 810, Xperia Z3+'ın gücünün ana kaynağı oluyor. 8 çekirdekli 64bit işlemcisinin yanında IP65/68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı bir tasarıma sahip. Exmor RS sensörlü ve BIONZ görüntü işlemcili 20.7MP değerdeki ana kamerasını ve 5MP ön kamerasını da unutmamak gerekiyor.

LTE Cat6 ve Wi-Fi MIMO ile hızlı bağlantı teknolojileri sunan Sony, Stamina güç tasarruf modunun da katkılarıyla 2 günlük pil performansından söz ediyor. Ek olarak, UCH10 şarj aleti sayesinde telefonun 45 dakikada şarj edilip 1 günlük kullanım elde edilebildiğinden bahsediliyor.

Xperia Z3+'ın 5,2 inçlik Full HD ekranı bulunuyor ve bu ekranda bir şeyler izleyip oynamanın haricinde, PlayStation 4 ile kablosuz bağlantı kurarak ikinci oyun ekranı olarak kullanma imkanınız da var. Xperia Z3+'ün Net çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil.

Kaynak: Diyarbakır Söz