Görüş Bildir

Bir zamanların efsanesi Nokia akıllı telefonlarla geri dönüyor! Nokia 230 ve 230 Dual Sim

Bir zamanların efsane telefon şirketi Nokia yavaş yavaş raflardan kalkmak üzereyken çıkardığı akıllı telefonlarla yeniden pazarda söz sahibi olmak istiyor. Nokia son olarak 230 ve 230 Dual Sim adlı 2 tane akıllı telefon çıkarıyor.

Bir zamanların efsanesi Nokia akıllı telefonlarla geri dönüyor! Nokia 230 ve 230 Dual Sim

Microsoft'un sahibi olduğu Nokia, klasik tuş takımlı telefonları Nokia 230 ve 230 Dual SIM (çift SIM kartlı model) ile pazara yeni ürünlerini sundu. Ancak şirketin hedefi telefonlardan da anlaşılacağı üzere Samsung veya Apple ile rekabet etmekten ziyade gelişmekte olan ülkelerde iyi bir satış grafiği elde etmek.

NOKİA 230 VE NOKİA 230 DUAL SIM ÖZELLİKLERİ

Öncelikle Nokia 230 ve Nokia 230 Dual SIM arasında sadece tek bir fark var ve diğer tüm özellikleri aynı. O fark da Dual SIM olan modelin çift SIM kart desteğine de sahip olması.

Her biri 2 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kameralara sahip. Arka kameranın entegre flaşı da bulunuyor.

Ön kameranın selfie çekimini ve bunların sosyal medyada paylaşımını kolaylaştıran bir kısayol tuşu bulunuyor. 2.8 inç ekran barındıran bu telefonlarda oyun oynamak veya video izlemek kötü sayılmaz. Ayrıca entegre FM alıcısı sayesinde hareket hâlindeyken radyo da dinlenebilir.

Dahili hafızaya ek olarak bellek kartları sayesinde depolama alanını 32 GB’ye kadar artırmak da mümkün.

HER AY BİR ÜCRETSİZ OYUN

Gameloft’un oyunlarından bir tanesini her ay ücretsiz indirmek de Nokia 230 cep telefonlarıyla sunulan fırsatlar arasında bulunuyor.

23 SAATE KADAR ŞARJ ÖMRÜ

Nokia 230 ve 230 dual SIM ep telefonlarının gümüş ve koyu gümüş renk seçenekleri bulunuyor. 23 saate kadar telefon görüşmesi yapma imkanı sağlayan bu ikilide Nokia Series 30+ işletim sistemi çalışıyor ve her iki telefonda da Bluetooth bağlantısı mevcut.

FİYATI SUDAN UCUZ

Microsoft, Nokia 230 ve 230 dual SIM cep telefonlarının fiyatını her türlü vergi ve ücret hariç 55 dolar olarak belirledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi