Görüş Bildir

Galaxy S7 ne zaman çıkacak? Özellikleri nedir, fiyatı ne kadar?

Teknoloji dünyasında lider markalardan olan Samsung, son model akıllı telefonu Galaxy S7’yi tasarladı. Samsung’a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Samsung’un son gözdesi Galaxy S7’nin 3 farklı ekranla akıllı telefon dünyasında bir ilke adım atacağı yönünde. İşte merakla beklenen Samsung’un yeni telefonu Galaxy S7’nin özelliklerini sizler için derledik.

Galaxy S7  ne zaman çıkacak? Özellikleri nedir, fiyatı ne kadar?

Teknoloji dünyasında lider markalardan olan Samsung, son model akıllı telefonu Galaxy S7’yi tasarladı. Samsung’a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Samsung’un son gözdesi Galaxy S7’nin 3 farklı  ekranla akıllı telefon dünyasında bir ilke adım atacağı yönünde. İşte merakla beklenen Samsung’un yeni telefonu Galaxy S7’nin özelliklerini sizler için derledik.

Samsung’un merakla beklenen üst seviye akıllı telefonu Galaxy S7’ye ait iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak GSMArena sitesi aksesuar üreticisi itskins aracılığıyla elde ettiği bilgileri okuyucularıyla paylaştı.

GALAXY S7 5.1 İNÇ EKRANLA KARŞIMIZA ÇIKIYOR

Sitenin iddiasına göre Galaxy S7 iki değil, üç farklı boyutta kullanıcıların karşısına çıkacak. İlk model 5.1 inç ekrana sahip Galaxy S7 olacak. Kavisli ekrana sahip Galaxy S7 Edge'e 5.5 inç büyüklüğünde ekran eşlik edecek. Samsung’un buradaki sürprizi ise Galaxy S7 Plus olacak. Daha büyük ekranlı bir telefon isteyenler ise 6 inç büyüklüğündeki Galaxy S7 Plus modeline yönelecek.

20 MP KAMERA İLE AKILLI TELEFONLARIN EN İYİSİ

Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alacak. Galaxy S7 Plus modelinde ise Sony’nin Xperia Z5 Premium’da yer verdiği 4K çözünürlüklü ekran sürprizi gerçekleşebilir. Exynos 8890 ve Snapdragon 820 işlemcilerinden güç alacak telefonlarda 4GB RAM ve 20MP çözünürlüklü Sony arka kamera kullanılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi