31 Aralık okullar tatil olan iller!Yoğun kar yağışı, okulları tatil ettirdi! Kar yağışı ile tatil olan iller! Çorum, Samsun, Tokat okullar tatil mi?

Kar esareti etkisini göstermeye başladı. Samsun'da okullar tatil mi? Çorum'da okullar tatil mi? 31 Aralık Samsun ve Çorum'da okullar tatil mi edildi? Çorum ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlükleri son dakika tatil uyarısını verdiler! Tokat'ta okullar tatil mi?

31 Aralık okullar tatil olan iller!Yoğun kar yağışı, okulları tatil ettirdi! Kar yağışı ile tatil olan iller! Çorum, Samsun, Tokat okullar tatil mi?

Kar esareti etkisini göstermeye başladı. Samsun'da okullar tatil mi? Çorum'da okullar tatil mi? 31 Aralık Samsun ve Çrum'da okullar tatil mi edildi? Çorum ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlükleri son dakika tatil uyarıs

Samsun'un Canik, Ayvacık ve Salıpazarı ilçeleri ile kar yağışı nedeniyle bazı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ayvacık'ta yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitime bugün ara verildiği belirtildi.

Canik'te de öğrenci ve öğretmenlerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması için taşımalı okullar ile birleştirilmiş sınıflı ilkokullarda bugün ders yapılmayacağı kaydedilen açıklamada, "Salıpazarı ilçesi Tahnal ve Konakören ilk ve orta okullarında da eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Diğer ilçelerde eğitim öğretime devam edileceği belirtilen açıklamada, gün içinde kar tatiliyle ilgili gelişmelerin sosyal medya üzerinden duyurulacağı bildirildi.

ÇORUM

Çorum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve 10 ilçede eğitime 2 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı dolayısıyla kent merkezi ile Alaca, Bayat, Boğazkale, Dodurga, Laçin, Oğuzlar, Mecitözü, Ortaköy, Sungurlu ve Uğurludağ'daki ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün ve yarın tatil edildiği belirtildi.

Kent merkezi ile söz konusu 10 ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamilelerin de 2 gün süreyle idari izinli sayılacakları kaydedildi.

TOKAT (AA) - Tokat'ın Almus, Artova, Başçiftlik ve Niksar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle yarın okullarda eğitim yapılmayacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat'ın ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz havanının etkili olduğunu söyledi.

Yazıcı, yaşanabilecek sıkıntılar göz önüne alınarak yarın Almus, Artova, Başçiftlik ve Niksar ilçelerindeki okullarda eğitime ara verildiğini kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz