Adana Mersin yolunda, cenazeye giden anne oğulun bulunduğu araç defalarca kere takla atarak durabildi! 2 ölü, 2 yaralı

Adana'da bir akrabalarını cenazesi için yakınlarının ziyaretine gidiyorlardı. Belki aşırı hız, belki de bir anlık dalgınlık bilinmez Altuntaş ailesinin anne ve kardeşinin ölmesine mahal verdi. Adana'da cenazeye gitmek için yola çıkan aracın seyir haldeki başka bir araca çarpması sonucunda defalarca takla atması şeklide vuku bulan kaza da anne ve oğlu ölürken, diğer 2 aile ferdi de yaralandı.

Adana Mersin yolunda, cenazeye giden anne oğulun bulunduğu araç defalarca kere takla atarak durabildi! 2 ölü, 2 yaralı

Adana'da bir akrabalarını cenazesi için yakınlarının ziyaretine gidiyorlardı. Belki aşırı hız, belki de bir anlık dalgınlık bilinmez Altuntaş ailesinin anne ve kardeşinin ölmesine mahal verdi. Adana'da cenazeye gitmek için yola çıkan aracın seyir haldeki başka bir araca çarpması sonucunda anne ve oğlu ölürken, diğer 2 aile ferdi de yaralandı

Cenazeye giden anne ve oğlu kazada öldü

Edinilen bilgiye göre, olay D-400 karayolu Mersin-Adana istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, hayatını kaybeden yakınlarının cenaze töreni için Mehmet Altuntaş (35), annesi Hanife Altuntaş (76), kardeşleri Mesut (31) ve Mustafa Altuntaş (44) 01 FD 070 plakalı otomobil ile yola çıktı. Mehmet Altuntaş yönetimindeki otomobil D-400 karayolu Mersin-Adana istikametinde ilerlerken Osman Ö. yönetimindeki 31 PF 001 plakalı otomobil sağ taraftan sola doğru hareket edince Altuntaş’ın otomobiline çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Altuntaş’ın kullandığı otomobil bir süre yolda sürüklendikten sonra refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde bulunan Hanife Altuntaş hayatını kaybederken, diğer şahıslar yaralandı. Görgü tanıklarının çağırdığı sağlık ekipleri yaralı 3 şahsı hastanelere kaldırdı. Ancak Mesut Altuntaş da hayatını kaybetti. Diğer iki kardeşin hastanelerdeki tedavileri devam ediyor. Diğer sürücü Osman Ö. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Hanife Altuntaş’ın cenazesi, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Yürek yakan anne ve oğlunun öldüğü kaza sonrasında başlatılan soruşturma devam ediyor

Kaynak: Diyarbakır Söz