Adana Seyhan ilçesinde yolda yürüyen Yıldız Tongul ve Murat uygun yol ortasında resmen infaz edildi! Ama neden?

Adana'ya bağlı Seyhan ilçesi Kocavezir mahallesinde yolda yanlarında minik bir kız çocuğu bulunan iddiaya göre sevgili olan çift, yanlarına yanaşan bir kişi tarafından tabanca ile öldürüldü. Sokak arasında yürüyen 31 yaşında olan Yıldız Tongul ve 32 yaşındaki Murat Uygun yanlarına gelen bir işinin hışmı sonrasında kör kurşun hedefi oldu. Uygun olay yerinde hayatını kaybederken, Yıldız Tongul ise hastanede hayatını kaybetti

Adana Seyhan ilçesinde yolda yürüyen Yıldız Tongul ve Murat uygun yol ortasında resmen infaz edildi! Ama neden?

Adana'ya bağlı Seyhan  ilçesi Kocavezir mahallesinde yolda yanlarında minik bir kız çocuğu bulunan iddiaya göre sevgili olan çift, yanlarına yanaşan bir kişi tarafından tabanca ile öldürüldü. Sokak arasında yürüyen 31 yaşında olan Yıldız Tongul ve 32 yaşındaki Murat Uygun yanlarına gelen bir işinin hışmı sonrasında kör kurşun hedefi oldu. Uygun olay yerinde hayatını kaybederken, Yıldız Tongul ise hastanede hayatını kaybetti

Adana ilinin Seyhan ilçesinde Kocavezir mahallesinde meydana gelen olayda 2 kişi sokak ortasından başlarından vurularak öldürüldü. Alınan bilgilere göre 31 yaşında olan Yıldız Tongul ve 32 yaşındaki Murat Uygun  ile yanlarında küçük bir kız çocuğu ile ilerlediği sırada yanlarına bir kişi geldi.

Tongul ve Uygun yanlarına gelen şahısla tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartıştıkları şahıs önce Uygun'un kafasına bir el tabanca ile ateş etti. Bunu gören Tongul kaçmaya çalıştı ancak şahıs kadını da kafasından vurdu. Küçük kız çocuğu ise gördükleri karşısında şoka gerdi. Görgü tanıkları kız çocuğunu alıp olay yerinden uzaklaştırdı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Murat Uygun'un öldüğünü, kadının yaşadığını belirledi. Yaralı kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak Yıldız Tongul, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Seyhan, Türkiye'nin Adana ilinin bir ilçesidir. İlçe, tamamiyle Adana şehir merkezi içerisinde kabul edilmektedir ve tüm ilçeye bir alt tabaka belediye olan Seyhan Belediyesi hizmet vermektedir. Seyhan, Adana ilinin sakinlerinin % 35'ine ve Adana şehrinin sakinlerinin yaklaşık yarısına ev sahipliği yapmaktadır. Türkiye'deki en kalabalık beşinci metropol ilçe statüsündedir.

Seyhan, Adana'nın ilk yerleşim alanı olmakla beraber şu anda şehrin yönetim, iş ve kültür merkezidir. Tarihi Tepebağ mahallesi veBüyük Saat, Ulu Camii, Ramazaoğlu Konağı ve Sabancı Merkez Camii gibi önemli yapıları bünyesinde barındırmaktadır. Adana Kültür ve Sanat Merkezi ve Sabancı Kültür Merkezi, Seyhan Kültür Merkezi ve Metropol Tiyatro Salonu yine aynı ilçede faaliyet göstermektedir. İlçe ismini doğu yakasını oluşturan nehirden almaktadır.

Polis, yaptığı araştırmada cinayeti Yıldız Tongul'un erkek kardeşi S.U'nun işlediği yönünde bilgiye ulaştı. Polis, S.U.'nun kız kardeşini Uygun ile ilişki yaşadığı için öldürdüğünü tahmin ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz