Görüş Bildir

Adıyaman'da olaylı kavga adeta çatışmaya döndü

Adıyaman haber de karşımıza çıkan alacak verecek kavgasında çok sayıda kişi yaralandı

Adıyaman'da olaylı kavga adeta çatışmaya döndü

Adıyaman Eskisaray Mahallesinde dün akşam saatlerinde alacak verecek kavgasında adeta kan aktı. İki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı öğrenilen kavga da silahlar da devreye girince, kavga adeta çatışmaya döndü.

Olay, akşam saatlerinde Eskisaray Mahallesi'nde meydana geldi. Atatürk Bulvarı'ndaki bir işyerinde karşılaşan iki grup arasında aralarındaki alacak nedeniyle tartışma çıktı.

YARALILARIN İSİMLERİ

Kısa sürede büyüyen kavgada kullanılan tabancalardan çıkan kurşunlarla Serdar Dişkaya, Hüseyin Erdengi, Fahri Akıncı, Hacı Yusuf Sarıkaya ve Ömer Dişkaya yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslara taşınan yaralılar, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Serdar Dişkaya, Hüseyin Erdengi ve Hacı Yusuf Sarıkaya'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Olayın ardından işyerinde inceleme yaparak boş kovanları toplayan polis, tabancaları ateşleyen kişilerin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürü Metin Alper de olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir